APPORTT convida Bistra Ivanova dins del cicle “Persones amb perfil propi”

APPORTT convida Bistra Ivanova dins del cicle “Persones amb perfil propi”
13 May
2022

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

L'Agrupació per la Promoció del Port Tarragona ha organitzat avui un dinar col·loqui amb directora del postgrau de Marketing digital de Techma Business School i cofundadora de Winbia, agència de Paid Media & Analytics

L’Agrupació per la Promoció del Port Tarragona (APPORTT) va organitzar ahir un dinar col·loqui amb Bistra Ivanova dins del cicle “Persones amb perfil propi”. Ivanova va explicar des de la seva experiència l’ús de dues eines per generar negoci. L’especialista en màrqueting digital i analítica va explicar a les persones presents a l’acte com l’ús de dues aplicacions, com son Google Ads i Linkedin Ads, poden ser motors per a la creació de negoci mitjançant web i xarxes socials.

El dinar, conduit pel president d’APPORTT i representant de FERTASA, Joan Oriol, va comptar amb la presència de més de 20 representants d’empreses associades de diversos sectors econòmics: duanes, informàtica, salut laboral, recursos humans, logística, química, fertilitzants, etc. Els assistents en aquesta segona edició del cicle “Persones amb perfil propi” van poder conèixer els avantatges i el funcionament de les campanyes de màrqueting a través d'aplicacions com Google Ads i Linkedin Ads. Ivanova va fer un repàs dels principals requisits que ha de tenir un negoci per poder aprofitar aquestes eines i els principals “must have” que ha de reunir una bona estratègia de màrqueting digital. La ponent va destacar l’enorme abast, flexibilitat econòmica i competitivitat de Google Ads per una banda, i per una altra, la gran capacitat de segmentació B2B i precisió de Linkein Ads.

La ponent convidada

Bistra Ivanova és directora del postgrau de Marketing Digital de Techma Business School, primera escola de negocis de la província de Tarragona. A més a més, és cofundadora de Winbia, agència gestió de publicitat en internet i analítica web per a la presa de decisions. La seva trajectòria professional ha passat per empreses d’aquest sector, entre elles Google, com a assessora de performance de campanyes, Esquiades.com i BuscoUnchollo.com.

Què és APPORTT?

APPORTT va néixer al juliol de 1992, ara fa gairebé 25 anys, amb l’objectiu principal de la gestió i la promoció dels interessos comuns a les empreses del Port de Tarragona. Tot coordinant la prestació de serveis treballa per facilitar, desenvolupar i millorar els resultats de les activitats empresarials dels seus socis, així com posicionar el Port de Tarragona com port líder al Mediterrani.

Aquesta agrupació, sense afany de lucre, reuneix a tots els sectors econòmics de Tarragona relacionats amb l'activitat marítima. En l’actualitat compta amb uns 100 socis entre institucions, operadors, empreses usuàries del Port de Tarragona, empreses del sector pesquer, i altres empreses relacionades.

 

 

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona