El Teatret del Serrallo dona el tret de sortida a la programació familiar

El Teatret del Serrallo dona el tret de sortida a la programació familiar
28 Feb
2022

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

El diumenge 6 de març es reprèn el cicle ‘Teatret Familiar ‘

El Teatret del Serrallo del Port de Tarragona reinicia la programació pròpia amb el cicle ‘Teatret Familiar’ el diumenge 6 de març de 2022. El cicle consta de dues sessions més en diumenge, el 13 i el 20 de març.

La proposta engloba diferents accions per a tots els públics, però estan especialment dirigida al públic familiar.

Taller de creació de contes amb Joan Rioné

El diumenge 6 de març, en dues sessions: a les 11.30 i a les 12.30 hores, Joan Rioné, un extraordinari narrador de contes, proposa combinar contacontes mariners amb un taller de creació de contes per a tota la família. El contista narra com en Batot, instructor de navegació amb contes, viatja d’aquí cap allà, per tots els mars, sense aixecar el cul de la cadira. Amb ell escoltarem meravelloses històries marineres i aprendrem a navegar i narrar amb les nostres pròpies històries a fi d’obtenir el títol corresponent de «capità/ana de navegació amb contes». L’edat recomanada és per a infants a partir de 4 anys.

Elmer, l’elefant de colors

La segona sessió d’aquest cicle familiar al Teatret es farà diumenge 13 de març a les 11.30 hores i durà al públic a un espectacle gens convencional: s'ensenya la importància de ser un mateix, transmetent valors positius tan importants com el respecte, l'acceptació i la diversitat.

‘Elmer, l’elefant de colors’ és un conte clàssic infantil creat per David Mckee, amb més de 8 milions d'exemplars venuts i traduït a 50 llengües. Explica la història d'un elefant gens avorrit en el seu dia a dia, en un món on tots els seus amics són de color "elefant" i ell és multicolor.

La prestigiosa productora Tutatis, a través de diferents companyies de teatre familiar, de carrer i animacions, han aconseguit prestigi i reconeixement en el territori espanyol i internacional, amb premis a Feten, Aalborg o Gaukler Festung.

Genèrics, la proposta per treballar la igualtat de gènere

I clou el cicle, el diumenge 20 de març a les 11.30 hores, una proposta per treballar la igualtat de gènere en dues històries: ‘La Ventafocs que no volia menjar perdius’ i ‘La meitat d’en Jan’.

Conte modern i de tall realista, ‘La Ventafocs que no volia menjar perdius’ ens mostra la situació de dones que un dia descobreixen que la seva vida no és el promès conte de fades que es van creure. En l'obra es reinventa el conte clàssic de "La Ventafocs" com una protagonista vegetariana i alhora rebel. També convida a reflexionar sobre els estereotips de gènere d'una manera original i divertida. És un relat actual, amb una bellesa increïble que reivindica la llibertat, l'autonomia i la valentia des d'un aspecte educatiu.

En el segon conte, ‘La meitat d’en Jan’, Cia La Pantomima ens submergeix en una història on en Jan decideix deixar de fer coses de nena i es troba com si li faltés la meitat d'ell mateix. En Jan està fart perquè tothom l’escridassa perquè no faci res del que suposadament fan els nens, com plorar, a l’escola se’n riuen d’ell i decideix posar en una caixa tot allò que fa que se’n riguin d’ell: la samarreta rosa, el conte que més li agrada... i tres llàgrimes. Una història que ens farà reflexionar sobre els estereotips femenins i masculins.

Per a reservar les invitacions, cal accedir a https://entradium.com. Tota la informació referent a aquestes activitats i d’altres activitats organitzades pel Teatret del Serrallo es poden trobar a https://ja.cat/8nWpR i a les xarxes socials del Teatret, Facebook, Twitter i Instagram @elteatretdelserrallo i a l’agenda del web https://www.porttarragona.cat/ca/

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona