El Port Tarragona serà present en gairebé 40 fires comercials en el 2022

El Port Tarragona serà present en gairebé 40 fires comercials en el 2022
17 Jan
2022

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

L’Autoritat Portuària de Tarragona es promocionarà internacionalment per captar nous tràfics i clients

La previsió és visitar fins a 10 països diferents al llarg d’aquest any

El Port Tarragona presentarà els seus projectes i infraestructures dins de l’Horitzó 2023

En el marc de l’estratègia de projecció internacional, el Port de Tarragona té previst participar en gairebé 40 fires comercials per captar nous clients i tràfics durant aquest any. El Port vol presentar els nous projectes que ja estan en funcionament, com el Moll de Balears, i els que ho faran properament dins del pla ”Horitzó 2023”.

L’equip comercial de l’Autoritat Portuària de Tarragona té previst visitar fins a 10 països com Egipte, Països Baixos, els Estats Units d’Amèrica, Suècia, Alemanya, Bèlgica, Itàlia o Portugal, entre d’altres, realitzant jornades de networking així com visites a possibles clients per explicar els beneficis que ofereix Tarragona com a node logístic per, d’aquesta manera, captar nous tràfics.

El representants de l’Autoritat Portuària aprofitaran aquestes fires i trobades per explicar els projectes estratègics del Port de Tarragona on hi destacarà l’Horitzó 2023, una any en el que conflueixen en el temps la posada en funcionament d’infraestructures clau per al creixement del Port de Tarragona com són la PortTarragona Terminal Guadalajara-Marchamalo, la Zona d’Activitats Logístiques (ZAL) i l’ampliació i millora de la terminal Intermodal de la Boella de la mà de CTC-Combi Terminal Catalonia (joint venture liderada per BASF). A més del salt endavant que suposarà la posada en marxa de les dues connexions terrestres com són el Corredor del Mediterrani i el túnel del coll de Lilla.

En l’actual situació sanitària moltes de les fires aposten encara per un format híbrid, una barreja entre una part presencial i una altra part online, per d’aquesta manera poder seguir endavant amb els esdeveniments programats. Es tracta d’un primer pas per retornar a una presencialitat plena quan les condicions ho permetin.

12 mesos, 40 fires, 10 països, 3 continents

La primera fira on el Port de Tarragona hi serà present serà aquesta mateixa setmana a Fitur, Madrid, on s’hi tractarà el sector dels creuers que per aquest any té una previsió de 30 escales i 60.000 passatgers a Tarragona.

Durant el mes de febrer hi ha dues fires programades, a Saragossa sobre productes agroalimentaris i a Egipte sobre líquids a doll. Al març la xifra de fires puja fins a 5 amb visites a Lisboa per la RISI European Conference, sobre pasta de paper, la LogiChem de Rotterdam, especialitzada en productes químics, la Borsa Interpirinenca de Cereals a Mollerussa, la MIPIM a França sobre el sector immologistic, i per últim la Biofuels International Conference & Expo a Bèlgica.

Durant el mes d’abril i maig hi ha la major concentració de fires de tot l’any. Abril comptarà amb la Seatrade Cruise Global, als Estats Units d’Amèrica, la Andalusian Commodity Exchange a Sevilla, sobre productes agroalimentaris, la WindEurope a Bilbao especialitzada en Project Cargo, la Logistic Spain a Guadalajara, la Shippax Ferry Conference a Suècia sobre Ro-Ro i la PGLC de Barcelona especialitzada en líquids a doll.

El mes de maig és el període amb més fires programades amb un total de 7. El Port de Tarragona serà amfitrió de la primera, el Rail Day on s’hi parlarà d’intermodalitat, seguidament es visitaran la Global Liner Shipping, a Alemanya, especialitzada en contenidors, la Breakbulk Europe als Països Baixos, sobre càrregues a dojo, seguidament hi ha programada la Ferry Shipping Summit de Suècia sobre tràfics Ro-Ro, la Llotja de Cereals de la Mediterrània a Barcelona, la Coastlink Conference sobre contenidors a Bèlgica i per últim el SIL Barcelona.

Juny compta amb dues fires programades, la TOC Europe als Països Baixos especialitzada en el tràfic de contenidors i la Feria Internacional de la Recuperación y el Reciclado de Madrid.

La represa en la programació de fires on assistirà el Port de Tarragona és al mes de setembre amb quatre esdeveniments. La Gastech, sobre líquids a doll a Itàlia, la Seatrade Cruise Med de Màlaga, la Wind Energy d’Alemanya, sobre Project Cargo i la European Bulk Liquid Storage Summit 2022.

Octubre i novembre tornen a ser dos mesos amb força activitat en aquest sector amb fins a 10 fires, dues d’elles organitzades pel propi Port de Tarragona. Octubre té l’Antwerp XL de Bèlgica, l’EPCA sobre líquids a doll, la Fruit Attraction de Madrid, l’European Commodities Exchange que se celebrarà a València sobre productes agroalimentaris i l’ECG sobre el tràfic de vehicles.

El mes de novembre comptarà amb les dues fires on el Port de Tarragona serà l’amfitrió amb el Med Hub Day sobre líquids a doll i la SSS Promotion Conference una fira multipropòsit sobre Short Sea Shipping, transport marítim de curta distància. També visitarà el PLATTS European Petrochemical Conference, sobre líquids a doll, la Intermodal Europe als Països Baixos, especialitzada en contenidors i la International Cruise Summit a Madrid.

El mes de desembre tancarà amb dues fires especialitzades en líquids a doll, l’Argus Green Ammonia i la PLATTS MED Bunker Fuel Conference.

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona