Port Tarragona present a World Hydrogen 2024 Summit & Exhibition

Port Tarragona present a World Hydrogen 2024 Summit & Exhibition
21 Maig
2024

L’Autoritat Portuària de Tarragona ha viatjat a Rotterdam per assistir en un dels esdeveniments clau del sector de l'hidrogen

El Port de Tarragona va ser present a  World Hydrogen 2024 Summit & Exhibition celebrada la setmana passada a Rotterdam. Els representants de l’APT van mantenir al voltant de 20 reunions de treball, en les quals van detectar el gran interès pel Port de Tarragona en aquests tràfics. La presència del Port de Tarragona en aquest esdeveniment tenia com a objectiu el posicionament dels molls tarragonins com a port clau no només a la Mediterrània, si no en el conjunt d'Europa, per a ser porta d'entrada i sortida d'hidrogen i els seus derivats.

El World Hydrogen 2024 Summit & Exhibition és un esdeveniment de referència mundial que aquest any ha comptat amb més de 15.000 assistents i s’ha consolidat com una cita clau per al sector de l’hidrogen i els seus derivats. La participació del Port de Tarragona en aquest fòrum internacional ha posat de manifest el compromís i lideratge en l’estratègia de descarbonització.

Durant el transcurs de l’esdeveniment, els representants del Port de Tarragona han realitzat al voltant de 20 reunions de treball amb diversos agents i empreses del sector. Aquestes trobades han permès detectar un gran interès en les capacitats del port per a gestionar tràfics d’hidrogen, especialment a causa de la demanda creixent del hinterland més proper. Les instal·lacions de primer nivell, tant actuals com futures, han estat un punt de gran atracció i interès entre els les persones interessades en els molls tarragonins.

Porta d’entrada i sortida d’hidrogen

L’objectiu principal de la participació en aquest esdeveniment ha estat posicionar el Port de Tarragona com a port clau no només a la Mediterrània, sinó en tot el continent europeu, per a ser la porta d’entrada i sortida d’hidrogen i els seus derivats. En aquest context, els representants de l’equip comercial han destacat la capacitat per a jugar un paper fonamental en l’estratègia de descarbonització que estan definint diferents administracions i organitzacions.

El Port de Tarragona es troba en una posició privilegiada per a esdevenir un hub de distribució d’hidrogen, aprofitant les infraestructures, la experiència i el compromís amb la sostenibilitat. La participació en el World Hydrogen 2024 Summit & Exhibition reforça l’estratègia de creixement i permet establir contactes de valor per a futures col·laboracions

El més visitat

Treballa amb nosaltres

Treballa amb nosaltres

Borsa de treball de la Autoritat Portuària de Tarragona
Servei atenció al client

Servei atenció al client

Contacta amb nosaltres
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Perfil del Contractant

Perfil del Contractant

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

Notícies d'interés i actualitat de la Autoritat Portuària de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA D'ENTREGUES D'AGROALIMENTARIS
Situació de Vaixells

Situació de Vaixells

Gisweb, programa de situació de vaixells, escales i moviments
Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis i comunicats per al vaixell, la mercaderia i el passatge

Centre d'acreditacions

Centre d'acreditacions

Procés administratiu que comporta certificar a una empresa/organització per accedir-hi al Port

Tràfics

Tràfics

Tràfic de mercaderies a la Autoritat Portuària de Tarragona