La Cambra de Comerç de Tarragona i el Port de Tarragona celebren la primera edició dels ‘Tallers de Logística Internacional’

La Cambra de Comerç de Tarragona i el Port de Tarragona celebren la primera edició dels ‘Tallers de Logística Internacional’
24 Gen
2024

La jornada, oberta i gratuïta, se celebrarà a la Cambra de Comerç de Tarragona el dijous 25 de gener de 9h a 12h

També es té la possibilitat d’assistir en línia doncs la jornada té format híbrid

La trobada consistirà en 3 tallers sobre les tendències que afecten la logística

La Cambra de Comerç de Tarragona i el Port de Tarragona organitzen aquest gener de 2024 la primera edició dels ‘Tallers de Logística internacional’. La trobada gratuïta i oberta a totes les persones interessades se celebrarà en la seu de la Cambra de Comerç el dijous 25 de gener de 9h a 12h, tot i que també es pot assistir via online doncs tindrà format híbrid. Es tracta d’una nova jornada que aplegarà tot un seguit d’intervencions al voltant de les noves fórmules de gestió en el camp de la logística internacional. La cooperació entre tots dos organismes incentiva l’inici de noves opcions per a iniciar una nova etapa de trobades sectorials sobre tendències que afecten a la logística. La cita consistirà en 3 tallers específics sobre eficiència, resiliència i geopolítica i les inscripcions es poden fer en aquest enllaç https://www.cambratgn.com/jornades/inscripcio/492-tallers-de-logistica-internacional-eficiencia-resiliencia-i-geopolitica

La sessió començarà a les 9:00 del matí amb unes paraules de benvinguda de la presidenta de la Cambra de Tarragona, Laura Roigé i del Cap de Desenvolupament Corporatiu i Sostenibilitat, Joan Basora.

La passada pandèmia i altres conflictes bèl·lics han generat una disrupció mostrant la vulnerabilitat de les cadenes de subministrament globals. Davant d'aquesta situació, les empreses estan adoptant visions més flexibles i diversificant les fonts de subministrament.

No es tracta només de mitigar riscos, sinó també de ser més eficients preparant els desafiaments de futur. En aquesta sessió e revisarà i analitzarà conjuntament aquesta temàtica des d’una perspectiva triple: com cal millorar els processos de negoci i de les supply chains, els nous sistemes de gestió ajuden a aconseguir-ho i els requeriments i reptes pels professionals involucrats.

Continguts

Després de la inauguració, ha arribat el torn dels 3 tallers.

El primer taller sota el títol ‘Eficiència. El majúscul repte de millorar servei reduint costos. Aplicant filosofia Lean a la cadena de subministraments en tres vèrtexs, processos, eines i organització-persones’. Aquest primer taller anirà a càrrec de Miquel Serracanta, Supply Chain Talent Recruiter and Developer, coachand Advisor CSCMP Board of Directors.

El segon taller anirà a càrrec de Narcís Vidal, Operations and Supply Chain Director a Eli Polymers qui presentarà ‘Resiliència. Construint un sistema de gestió de resiliència real a l’empresa.

L’últim taller ‘Geopolítica: la crisi del Mar Roig. Situació actual, recomanacions i alternatives pràctiques’, el presentarà Ramón Aparicio, Corporate Oceanfreight Manager del Grup Arola.

La I edició de ‘Tallers de Logística Internacional’ es clausurarà al voltant de les 12h i s’acomiadarà amb la certesa que aquestes trobades continuaran impulsant el desenvolupament i l'excel·lència en el sector logístic.

Més informació

https://www.cambratgn.com/jornades/jornada/492-tallers-de-logistica-internacional-eficiencia-resiliencia-i-geopolitica

El més visitat

Treballa amb nosaltres

Treballa amb nosaltres

Borsa de treball de la Autoritat Portuària de Tarragona
Servei atenció al client

Servei atenció al client

Contacta amb nosaltres
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Perfil del Contractant

Perfil del Contractant

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

Notícies d'interés i actualitat de la Autoritat Portuària de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA D'ENTREGUES D'AGROALIMENTARIS
Situació de Vaixells

Situació de Vaixells

Gisweb, programa de situació de vaixells, escales i moviments
Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis i comunicats per al vaixell, la mercaderia i el passatge

Centre d'acreditacions

Centre d'acreditacions

Procés administratiu que comporta certificar a una empresa/organització per accedir-hi al Port

Tràfics

Tràfics

Tràfic de mercaderies a la Autoritat Portuària de Tarragona

 

SETMANES DE L'AIGUA | PORT TARRAGONA | De l'11 d'abril al 5 de maig

 ACTE CENTRAL 25 I 26 D'ABRIL - INSCRIPCIONS

 

 Acte central - 25 i 26 abril. Jornades Tècniques | La Gestió de l'aigua en un escenari de crisi climàtica. L’objectiu de les Jornades tècniques és abordar amb els actors implicats la complexitat de la gestió de l’aigua des d’una visió transversal: climàtica, ambiental, social i de governança. Més enllà de la sequera actual i de les incògnites que planteja, cal avançar cap a una gestió sostenible dels recursos hídrics.

Inscripcions 25 i 26 abril

25 i 26 abril

Registra't ara
+ info

L'AIGUA DEL FUTUR DE L'11 D'ABRIL AL 5 DE MAIG.És un esdeveniment compost de diverses jornades tècniques, debats, exposicions i art al Port de Tarragona que tindrà lloc durant els dies compresos entre l'11 d'abril i el 5 de maig en diversos punts del Port de Tarragona. Amb l'objectiu d'informar-vos sobre tota la programació i que no us perdeu res, us deixem totes les activitats a continuació:

 

Pàgina oficial de les Setmanes de l'Aigua Port Tarragona- Agenda i programació - accés lliure

 

Pàgina oficial Primera edició

Més informació PROGRAMACIÓ 
+ info

 

Mitjans col·laboradors