Més de 20.000 persones gaudeixen de les activitats d’un Nadal de Somni al Moll de Costa, l’espai cultural de Port Tarragona

Més de 20.000 persones gaudeixen de les activitats d’un Nadal de Somni al Moll de Costa, l’espai cultural de Port Tarragona
11 Gen
2024

La programació nadalenca del Port va organitzar espais amb activitats per fomentar la creativitat, la sostenibilitat i la cooperació de l’1 de desembre al 6 de gener de 2024

Èxit del nou espai gastronòmic davant del Tinglado 1 del Moll de Costa

La darrera edició del Nadal de Somni, la programació d’activitat nadalenques organitzada pel Port de Tarragona, ha aconseguit un total de més de 21.280 persones visitants. Les novetats d’aquest any com l’espai gastronòmic amb foodtrucks i DJ en directe han comptat amb una gran afluència de públic i ha rebut elogis de totes les persones visitants que s’hi han apropat. Unes 8.100 van visitar les activitats del Tinglado 1; 7.583 van gaudir de la visita al Magatzem Reial; 1.600 persones van assistir a l’exposició un Mar de Llum al Tinglado 2 i més de 4.000 persones van participar a l’arribada dels Reis d’Orient al Serrallo.

Noves propostes al Tinglado 1 i voltants

Un dels punts forts de la programació van ser les més de 8.100 persones que van participar en les activitats culturals al Tinglado 1, actuacions, contacontes, tallers, etc., així com espectacles als exteriors com passa carrers. També va tenir una gran acollida el Nadal gastronòmic amb foodtruck i tasts de vins. Cal afegir també, que el Tinglado 2, va rebre la visita de més de 1.600 persones en la seva exposició sota el nom ‘Un Mar de llum’, un espai màgic que estarà obert fins al 29 de gener.

Èxit del Magatzem Reial

A més el  Magatzem Real, que es va ubicar al Refugi 1 del Moll de Costa des del dia 27 al 30 de desembre, va rebre en només 4 dies un total de 7.583 persones, una activitat molt ben acollida per la canalla i, que va atreure  nombroses famílies al Port. Va ser una activitat coorganitzada pel Port de Tarragona i l’Ajuntament de Tarragona.

I, finalment, més de 4.000 persones van gaudir de l'arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient el dia 5 de gener al barri mariner de El Serrallo, on van fer el seu primer parlament des de l’emblemàtic balcó de El Teatret. Sense oblidar que tota la programació va estar acompanyada d’una il·luminació que va transformar el Moll de Costa en el ‘Passeig dels Estels’, un passeig engalanat per a l’ocasió i on es van acollir el mercadet de Nadal on els artesans i artesanes del nostre territori van poder muntar les seves parades per oferir les obres i productes en un entorn molt especial.

Un Nadal creatiu i en família

El Moll de Costa ha estat, durant totes les festes de Nadal, un espai de convivència i lleure per a tota la ciutadania. Aquest any, el Port ha apostat per crear uns espais per desenvolupar la creativitat, la sostenibilitat i la cooperació, on tot el públic infantil ha pogut formar part en la creació d’un entorn màgic, innovador i sostenible.

Totes les activitats han estat gratuïtes i s’han dut a terme en diferents espais del Moll de Costa, com l’Arxiu del Port, el Museu, el Teatret del Serrallo, l’Escala Reial, els Tinglados, la pèrgola del Serrallo i el mateix passeig del Moll de Costa. L’objectiu del Port de Tarragona ha estat oferir a la ciutadania activitats per gaudir en família. El Moll de Costa es va transformar en la Rambla de la Cultura des d’on es va convidar, a tothom, a passejar  i a deixar-se transportar pels continus espectacles que van dibuixar un entorn especial per les festes de Nadal.

L’organització del Port Tarragona vol enviar un sincer agraïment a la ciutadania per l’acceptació i l’excel·lent rebuda a totes i cadascuna de les activitats dissenyades.

La programació de Nadal al Moll de Costa del Port de Tarragona ha estat un èxit i espera repetir-se l'any vinent amb noves propostes i sorpreses. L'organització ja treballa en la preparació de l'edició del 2024 i espera continuar fent del Port, la Rambla de la Cultura,  un espai de referència durant les festes de Nadal.

El més visitat

Treballa amb nosaltres

Treballa amb nosaltres

Borsa de treball de la Autoritat Portuària de Tarragona
Servei atenció al client

Servei atenció al client

Contacta amb nosaltres
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Perfil del Contractant

Perfil del Contractant

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

Notícies d'interés i actualitat de la Autoritat Portuària de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA D'ENTREGUES D'AGROALIMENTARIS
Situació de Vaixells

Situació de Vaixells

Gisweb, programa de situació de vaixells, escales i moviments
Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis i comunicats per al vaixell, la mercaderia i el passatge

Centre d'acreditacions

Centre d'acreditacions

Procés administratiu que comporta certificar a una empresa/organització per accedir-hi al Port

Tràfics

Tràfics

Tràfic de mercaderies a la Autoritat Portuària de Tarragona

 

SETMANES DE L'AIGUA | PORT TARRAGONA | De l'11 d'abril al 5 de maig

 ACTE CENTRAL 25 I 26 D'ABRIL - INSCRIPCIONS

 

 Acte central - 25 i 26 abril. Jornades Tècniques | La Gestió de l'aigua en un escenari de crisi climàtica. L’objectiu de les Jornades tècniques és abordar amb els actors implicats la complexitat de la gestió de l’aigua des d’una visió transversal: climàtica, ambiental, social i de governança. Més enllà de la sequera actual i de les incògnites que planteja, cal avançar cap a una gestió sostenible dels recursos hídrics.

Inscripcions 25 i 26 abril

25 i 26 abril

Registra't ara
+ info

L'AIGUA DEL FUTUR DE L'11 D'ABRIL AL 5 DE MAIG.És un esdeveniment compost de diverses jornades tècniques, debats, exposicions i art al Port de Tarragona que tindrà lloc durant els dies compresos entre l'11 d'abril i el 5 de maig en diversos punts del Port de Tarragona. Amb l'objectiu d'informar-vos sobre tota la programació i que no us perdeu res, us deixem totes les activitats a continuació:

 

Pàgina oficial de les Setmanes de l'Aigua Port Tarragona- Agenda i programació - accés lliure

 

Pàgina oficial Primera edició

Més informació PROGRAMACIÓ 
+ info

 

Mitjans col·laboradors