Darrer cap de setmana per visitar el Tinglado 2 amb ‘Un Mar de Llum’ que aconsegueix rècord de públic

Darrer cap de setmana per visitar el Tinglado 2 amb ‘Un Mar de Llum’ que aconsegueix rècord de públic
27 Gen
2023

En gairebé un mes l’experiència immersiva ha rebut 2.000 persones, essent aquest diumenge, 29 de gener, el darrer dia per poder gaudir d’una experiència diferent a la ciutat

Es tracta d’una proposta de creació pròpia, sota la direcció del despatx d’arquitectes Pere Socias, transformant l’espai en una experiència immersiva amb la llum com a protagonista

Més de 2.000 persones han visitat l’exposició ‘Un Mar de Llum’ ubicada al Tinglado 2. Un nou concepte expositiu de producció pròpia del Port i, sota la col·laboració i direcció del despatx d’arquitectes Pere Socias. La llum és la protagonista i l’encarregada d’endinsar, a les persones visitants, en una experiència immersiva que captiva tots els sentits des del primer minut. La mostra va obrir les portes el passat 27 de desembre, en el marc del ‘Nadal de Somni’ del Port Tarragona i, aquest diumenge, 29 de gener, serà el darrer dia per poder gaudir d’una proposta que transforma l’espai en una experiència lumínica i creativa. L’experiència consisteix a submergir a les persones en les profunditats marines per seguir tot el viatge fins a arribar a la superfície del Port de Tarragona amb la representació del mar cristal·litzat amb la llum.

Un nou concepte expositiu

El projecte partia de dos objectius principals. El primer fer una instal·lació transversal per a tots els públics i, alhora, expressar de forma conceptual i, una mica més abstracta, un element tan proper i figuratiu com és la mar de la nostra ciutat. El segon objectiu consistia a transformar el Tinglado 2 on la imaginació personal tingués un pes important recolzant-se en potenciar el protagonisme amb aspectes sensorials com la llum, els colors, les ombres, les projeccions, els sons i, fins i tot el tacte. Tot això provoca una interacció dinàmica i multisensorial amb la persona al llarg de tot el recorregut.

Excepcional rebuda

Des de la marca cultural del Port Tarragona, Moll de Costa, es treballa per oferir noves experiències i, obrir els espais, com els Tinglados i Refugis, a diferents i noves fórmules que puguin arribar a la ciutadania i a tothom que visiti la ciutat de Tarragona. Nous llenguatges, noves formes de comunicació amb el públic a través dels espais del Port amb un denominador comú; mantenir i potenciar el compromís amb la cultura i el vincle amb la ciutat.

L’equip responsable del desenvolupament d’aquesta nova proposta agraeix l’excepcional rebuda que està tenint ‘Un Mar de Llum’, un repte que ha aconseguit totes les expectatives. La resposta del públic, els comentaris i les opinions consoliden i incideixen positivament en continuar projectant i estudiant nous reptes culturals i socials als espais de Port Tarragona.

Més informació a:

https://www.porttarragona.cat/ca/port-i-ciutat

El més visitat

Treballa amb nosaltres

Treballa amb nosaltres

Borsa de treball de la Autoritat Portuària de Tarragona
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Perfil del Contractant

Perfil del Contractant

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

Notícies d'interés i actualitat de la Autoritat Portuària de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA D'ENTREGUES D'AGROALIMENTARIS
Situació de Vaixells

Situació de Vaixells

Gisweb, programa de situació de vaixells, escales i moviments
Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis i comunicats per al vaixell, la mercaderia i el passatge

Centre d'acreditacions

Centre d'acreditacions

Procés administratiu que comporta certificar a una empresa/organització per accedir-hi al Port

Tràfics

Tràfics

Tràfic de mercaderies a la Autoritat Portuària de Tarragona

Benvingudes i benvinguts al nou disseny de PortTarragona.cat

 

A partir del dilluns, 20 de març, tens en actiu el nou disseny de la web del PortTarragona.

Hem treballat conservant la mateixa arquitectura d’informació. És a dir, imatge nova però mantenint les mateixes carpetes d’informació de menús i submenús. A més la pàgina està preparada per ser visualitzada amb el nou disseny a tauletes i mòbils.

Una nova finestra de comunicació més actual i atractiva!