Tarragona Cruise Port presenta a FITUR les novetats per al 2023

Tarragona Cruise Port presenta a FITUR les novetats per al 2023
19 Gen
2023

La firma d’un acord amb MSC suposarà l’arribada de 26 escales durant la nova temporada

Tarragona Cruise Port ha presentat avui a FITUR la ciutat de Tarragona com a excel·lent destinació a la Mediterrània. També ha anunciat l’acord amb la naviliera MSC Creuers per a la realització de 26 escales del creuer MSC Magnifica al Port de Tarragona durant la temporada 2023. L’anunci s’ha fet avui 19 de gener a les 11:00h, a l'estand de Ports de l'Estat de FITUR per parta de Marta Farrero, gerent del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona-Costa Daurada, Victor Franquet, gerent de Tarragona Turisme, Pilar Parra, directora corporativa de Ports de l'Estat i Fernando Pacheco, director general de MSC Creuers a Espanya. Amb aquesta acció promocional, Tarragona es converteixen la ciutat d'embarcament de creuers amb les escales que farà l’MSC Magnifica durant la temporada 2023. Un creuer que farà l’itinerari de 7 nits des del Port de Tarragona i pel Mediterrani Occidental, amb escales a Toulon (França), Gènova, Civitavecchia/Roma, Livorno/Pisa (Itàlia), i València.

MSC Creuers i el Port de Tarragona

El primer any que MSC Creuers va portar un creuer a Tarragona va ser la temporada passada, 2022, amb un total de 8 escales del MSC Bellissima. La temporada de la companyia a les aigües de Tarragona va anar des del mes de juliol a l’octubre, portant, aproximadament, un total de 38.000 passatgers, dels quals 8.200 van embarcar o desembarcar al Port de Tarragona. La previsió pel 2023 és aproximadament doblar les xifres obtingudes durant el 2022 ja que el vaixell que s’utilitzarà en aquesta nova temporada té menys capacitat de passatgers que el MSC Bellissima, però s’hi realitzaran el triple d’escales.

Fernando Pacheco, director General de MSC Creuers a Espanya, explica: “estem molt contents d'estar avui aquí, anunciant al Port de Tarragona com a nou port d'embarcament de MSC Creuers, sent l'única naviliera que ho ofereix amb regularitat. Amb aquesta col·laboració oferirem 26 escales en 2023, que permetran que més de 60.000 turistes nacionals i internacionals puguin descobrir de manera sostenible la ciutat de Tarragona i totes les meravelles que té per oferir, gràcies a la col·laboració amb comerços i proveïdors locals, que ens permetran créixer de la mà amb l'economia de la ciutat. Per a Pacheco, aquesta nova ruta forma part de l'aposta de MSC Creuers pels ports espanyols, una estratègia que hem implementat amb molta força en 2022 i que ens ha donat grans resultats. Moments com el d'avui són en part gràcies a totes les institucions i col·laboradors que ens ajuden a arribar a aquests objectius. Per part seva, Marta Farrero, gerent del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, ha explicat que "l'aposta de MSC Creuers per la Costa Daurada i per convertir el Port de Tarragona com a punt d'embarcament és un pas més en la consolidació de Tarragona i la Costa Daurada com a destí per a aquesta mena de turisme de qualitat". Finalment, Víctor Franquet, gerent del Patronat de Turisme de Tarragona, ha destacat que la ciutat de Tarragona "aposta per un model sostenible de creuers, consensuat amb totes les institucions representades en la Taula de Creuers, que contribueixi a atreure un turisme de qualitat i respectuós amb l'entorn natural a la nostra ciutat i a la resta de destins del Camp de Tarragona".

Tarragona Cruise Port a FITUR

Tarragona Cruise Port ha estat present en la darrera edició de la Fira Internacional de Turisme (FITUR) 2023, que ha tingut lloc a Madrid del 18 al 22 de gener. Aquesta fira és considerada una de les més importants d'Espanya per al sector turístic, i ha permès a Tarragona Cruise Port mostrar el seu potencial al públic present a la fira.

La presència de Tarragona Cruise Port a FITUR 2023 ha estat molt ben rebuda per part dels visitants, que han mostrat un gran interès per les activitats i serveis oferts a Tarragona. Així mateix, també ha estat una oportunitat per establir noves relacions i col·laboracions amb altres agents del sector turístic.

Tarragona Cruise Port ha tingut un paper important en la promoció del turisme a Catalunya, i la seva presència a FITUR 2023 ha estat un pas més per seguir potenciant el seu paper com un important destí turístic de la Costa Daurada. Així mateix, també ha estat una oportunitat per mostrar la seva compromís amb la sostenibilitat i l'eficiència energètica com la nova terminal de creuers al Moll de Balears.

Més informació a:

https://www.porttarragona.cat/ca/port-i-ciutat/ciutat-creuers

Etiquetat com
  • Creuers a Tarragona
  • Tarragona ciutat de creuers
  • Terminal de creuers
  • Creuers

El més visitat

Treballa amb nosaltres

Treballa amb nosaltres

Borsa de treball de la Autoritat Portuària de Tarragona
Servei atenció al client

Servei atenció al client

Contacta amb nosaltres
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Perfil del Contractant

Perfil del Contractant

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

Notícies d'interés i actualitat de la Autoritat Portuària de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA D'ENTREGUES D'AGROALIMENTARIS
Situació de Vaixells

Situació de Vaixells

Gisweb, programa de situació de vaixells, escales i moviments
Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis i comunicats per al vaixell, la mercaderia i el passatge

Centre d'acreditacions

Centre d'acreditacions

Procés administratiu que comporta certificar a una empresa/organització per accedir-hi al Port

Tràfics

Tràfics

Tràfic de mercaderies a la Autoritat Portuària de Tarragona

 

SETMANES DE L'AIGUA | PORT TARRAGONA | De l'11 d'abril al 5 de maig

 ACTE CENTRAL 25 I 26 D'ABRIL - INSCRIPCIONS

 

 Acte central - 25 i 26 abril. Jornades Tècniques | La Gestió de l'aigua en un escenari de crisi climàtica. L’objectiu de les Jornades tècniques és abordar amb els actors implicats la complexitat de la gestió de l’aigua des d’una visió transversal: climàtica, ambiental, social i de governança. Més enllà de la sequera actual i de les incògnites que planteja, cal avançar cap a una gestió sostenible dels recursos hídrics.

Inscripcions 25 i 26 abril

25 i 26 abril

Registra't ara
+ info

L'AIGUA DEL FUTUR DE L'11 D'ABRIL AL 5 DE MAIG.És un esdeveniment compost de diverses jornades tècniques, debats, exposicions i art al Port de Tarragona que tindrà lloc durant els dies compresos entre l'11 d'abril i el 5 de maig en diversos punts del Port de Tarragona. Amb l'objectiu d'informar-vos sobre tota la programació i que no us perdeu res, us deixem totes les activitats a continuació:

 

Pàgina oficial de les Setmanes de l'Aigua Port Tarragona- Agenda i programació - accés lliure

 

Pàgina oficial Primera edició

Més informació PROGRAMACIÓ 
+ info

 

Mitjans col·laboradors