Acabat el pas soterrat de la C31B que servirà per connectar la ZAL i la rotonda de la Piconadora

Acabat el pas soterrat de la C31B que servirà per connectar la ZAL i la rotonda de la Piconadora
23 Ene
2024

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

Es tracta d’una fita molt important per la primera fase d’obres d’aquest vial

S’espera que l’obra estigui enllestida a l’estiu

Les obres del vial que connectarà la Zona d’Activitats Logístiques i la rotonda de La Piconadora avança a bon ritme amb la finalització del pas soterrat de la C31B. L'obra va començar el passat estiu i té un termini d'execució de 12 mesos i un pressupost d’adjudicació de 5.258.338,78 € (IVA exclòs).

L’Autoritat Portuària de Tarragona té previsió tenir la primera fase d’obres acabada i que els vehicles puguin circular pel tronc de la C-31 amb normalitat durant la primavera, alhora que funcionin els enllaços del costat nord de la ZAL.

La segona fase d’obres d’aquesta connexió entre la ZAL i la rotonda de la Piconadora consistirà en la construcció dels enllaços del costat sud de l’obra, i es durà a terme abans de l’estiu. Les obres s’estan executant actualment i es preveu finalitzin durant el mes de juny de 2024

La construcció d’aquesta connexió de la ZAL la dotarà d’un vial exclusiu per vehicles pesats. Aquest nou accés permetrà connectar la Zona d’Activitats Logístiques amb les vies d’alta capacitat A-7 i AP-7.

Desenvolupament de la ZAL

El final d’aquest pas soterrat és un pas més en les obres de condicionament de la ZAL i se sumarà a les obres que actualment està impulsant l’Autoritat Portuària de Tarragona en aquest espai:

Rotonda DOW

La rotonda d’accés a la ZAL del Port Tarragona, projecte licitat pel Govern de la Generalitat el passat mes de juny de 2023 i sostingut econòmicament per part de l’Autoritat Portuària de Tarragona, se situarà en l'encreuament entre la C-31B, la TV-3146 i el nou accés a la ZAL, facilitant d’aquesta manera l’entrada de tot tipus de vehicles, especialment camions, cap a les empreses logístiques que en un futur s’implantaran en la zona.

L'obra també inclourà la construcció dels ramals de connexió i tasques complementàries i compta amb una inversió prevista de 3,1 milions d’euros (amb IVA) i es preveu que les obres s’inicien aquest mes de gener amb termini de 10 mesos.

Vial Perimetral

Es tracta del primer dels tres projectes d'accessos que connecten la ZAL a les carreteres de l’entorn. Aquesta obra es va adjudicar el mes de setembre de 2021 a la UTE formada per Eiffage-GICSA-Morell per un import de 3.337.868,96€ (sense IVA). Les tasques es van iniciar el 25 d'octubre de 2021 i a hores d’ara ja estan finalitzades. Les obres van consistir en l'execució del vial interior que connectarà la ZAL amb les diferents carreteres i punts de connexió amb la xarxa general de carreteres del territori. Compta amb 1.300 metres de carretera, quatre carrils, dos per sentit, amb dues rotondes intermèdies.

Desviament del canal de drenatge

Aquest canal que transcorria pel mig dels terrenys es rehabilitaren mitjançant el projecte de restauració i ordenació dels Prats d'Albinyana, integrats dins de la Xarxa Natura 2000, per la qual cosa s'ha de desviar per evitar que passi pel mig d'aquesta zona natural. El Port Tarragona també va iniciar les obres de desviament del canal de drenatge de les aigües pluvials de Vila-seca i de les carreteres A-7, C-31b i TV-3146 situat en l’espai portuari destinat a acollir la Zona d’Activitat Logístiques (ZAL). El projecte tenia un termini d'execució de 8 mesos i un pressupost de més de 1,2 milions d’euros. Es tracta d’una intervenció finalitzada durant el mes de juny de 2023.

Més informació a:

https://www.porttarragona.cat/ca/serveis-negoci/negoci/zona-d-activitats-logistiques

Lo más visitado

Trabaja con nosotros

Trabaja con nosotros

Bolsa de trabajo de la Autoridad Portuaria de Tarragona
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí encontrará publicados los datos de carácter público del organismo
Perfil del Contratante

Perfil del Contratante

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicación y prensa

Comunicación y prensa

Noticias de interés y actualidad de la Autoridad Portuaria de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA DE ENTREGAS DE AGROALIMENTARIOS
Situación de barcos

Situación de barcos

Gisweb, programa de situación de barcos, escalas y movimientos
Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios y comunicados para el barco, mercancía y pasaje
Centro de acreditaciones

Centro de acreditaciones

Proceso administrativo que comporta certificar a una empresa/organización para acceder al Puerto
Tráficos

Tráficos

Tráfico de mercancías en la Autoridad Portuaria de Tarragona

 

SETMANES DE L'AIGUA | PORT TARRAGONA | De l'11 d'abril al 5 de maig

 ACTE CENTRAL 25 I 26 D'ABRIL - INSCRIPCIONS

 

 Acte central - 25 i 26 abril. Jornades Tècniques | La Gestió de l'aigua en un escenari de crisi climàtica. L’objectiu de les Jornades tècniques és abordar amb els actors implicats la complexitat de la gestió de l’aigua des d’una visió transversal: climàtica, ambiental, social i de governança. Més enllà de la sequera actual i de les incògnites que planteja, cal avançar cap a una gestió sostenible dels recursos hídrics.

Inscripcions 25 i 26 abril

25 i 26 abril

Registra't ara
+ info

L'AIGUA DEL FUTUR DE L'11 D'ABRIL AL 5 DE MAIG.És un esdeveniment compost de diverses jornades tècniques, debats, exposicions i art al Port de Tarragona que tindrà lloc durant els dies compresos entre l'11 d'abril i el 5 de maig en diversos punts del Port de Tarragona. Amb l'objectiu d'informar-vos sobre tota la programació i que no us perdeu res, us deixem totes les activitats a continuació:

 

Pàgina oficial de les Setmanes de l'Aigua Port Tarragona- Agenda i programació - accés lliure

 

Pàgina oficial Primera edició

Més informació PROGRAMACIÓ 
+ info

 

Mitjans col·laboradors