El Port de Tarragona posa en marxa la quarta edició de la mostra artística ‘Expressa’t ‘

El Port de Tarragona posa en marxa la quarta edició de la mostra artística ‘Expressa’t ‘
21 Mar
2023

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

El termini d’inscripció finalitza el dia 2 maig i hi poden participar escoles, associacions i entitats que impulsin la dansa, la música o altres manifestacions artístiques

La mostra se celebrarà els dies 13 i 14 de maig en diferents horaris davant del Tinglado 1 del Moll de Costa

El Port de Tarragona impulsa la quarta edició ‘‘Expressa’t’ que es farà davant del Tinglado 1 del Moll de Costa els dies 6 i 7 de maig de 2023. Per a participar cal fer la inscripció a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. adjuntant la documentació necessària publicada a https://www.porttarragona.cat/ca/port-i-ciutat/moll-costa#expressat fins al 2 de maig. El 4 de maig es donarà a conèixer les 8 escoles i entitats que podran participar en l’edició d’enguany, amb l’horari i el dia assignat

Enguany es torna a celebrar una nova edició de la mostra ‘Expressa’t’, després de l’èxit de les darreres edicions. Cada edició ha aconseguit superar l’anterior, en un impuls, des del Port de Tarragona, que el Moll de Costa esdevingui el ‘Moll de la Cultura’ i aculli tota mena d’actuacions artístiques.

La primera edició, realitzada el maig de 2021, va néixer davant les nombroses peticions de diferents entitats i escoles que buscaven espais a l’aire lliure per realitzar concerts i actuacions. Així, l’entitat portuària té com a objectiu continuar impulsant la mostra per promoure la cultura al territori i, en especial, realçar la tasca que duen a terme les escoles, associacions i entitats en l’àmbit cultural en diferents vessants: dansa, música i altres manifestacions artístiques.

En aquesta edició que es farà els dies 6 i 7 de maig hi poden participar totes les escoles, centres, associacions o entitats públiques o privades del Camp de Tarragona que tinguin com a activitat principal la formació i l’aposta per les diferents disciplines artístiques citades anteriorment. L’escenari de les actuacions serà la plaça situada davant del Tinglado 1 del Moll de Costa i es col·locaran cadires per al públic.

Com participar a Expressa’t

Les entitats, les associacions o les escoles interessades a participar en la quarta mostra artística han d’enviar un formulari amb les dades establertes a les bases (https://www.porttarragona.cat/ca/port-i-ciutat/moll-costa#expressat) a l’adreça electrònica neus.pamies@cemapt.cat abans del 2 de maig de 2023 a les 21 hores.

En aquest espai web es pot trobar el formulari d’inscripció, els requisits i la documentació necessària per poder sol·licitar la participació en aquesta quarta edició.

A la pàgina web del Port https://www.porttarragona.cat/ca/port-i-ciutat/moll-costa#expressat i les xarxes socials del @PortTarragona i @MolldeCosta (Twitter, Facebook i Instagram) es dona difusió i es publiquen els documents necessaris per presentar-se a la mostra artística (requisits, bases, drets d’imatge, etc.) per a totes aquelles escoles, associacions o entitats interessades a participar.

Difusió, peticions i selecció

Els criteris per a seleccionar les entitats participants seran aplegar les escoles, les associacions i les entitats de diferents disciplines artístiques, la valoració de cada proposta presentada i l’ordre d’arribada de les peticions.

El Port de Tarragona estudiarà les propostes rebudes i el dijous 4 de maig de 2023 es donaran a conèixer les vuit escoles i entitats que poden participar en la quarta edició de la mostra amb el detall de l’horari i el dia assignat. Les entitats seleccionades rebran un correu confirmant la seva participació i també es farà pública a la pàgina web portuària https://www.porttarragona.cat/ca/port-i-ciutat/moll-costa i les xarxes socials del @PortTarragona i @MolldeCosta (Twitter, Facebook i Instagram)

Mes INFO

https://www.cemapt.cat/

Lo más visitado

Trabaja con nosotros

Trabaja con nosotros

Bolsa de trabajo de la Autoridad Portuaria de Tarragona
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí encontrará publicados los datos de carácter público del organismo
Perfil del Contratante

Perfil del Contratante

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicación y prensa

Comunicación y prensa

Noticias de interés y actualidad de la Autoridad Portuaria de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA DE ENTREGAS DE AGROALIMENTARIOS
Situación de barcos

Situación de barcos

Gisweb, programa de situación de barcos, escalas y movimientos
Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios y comunicados para el barco, mercancía y pasaje
Centro de acreditaciones

Centro de acreditaciones

Proceso administrativo que comporta certificar a una empresa/organización para acceder al Puerto
Tráficos

Tráficos

Tráfico de mercancías en la Autoridad Portuaria de Tarragona