Cares de sorpresa, emoció, llum i color en l’inici de la setmana més intensa d’activitats del programa ’Un Nadal de Somni’

Cares de sorpresa, emoció, llum i color en l’inici de la setmana més intensa d’activitats del programa ’Un Nadal de Somni’
28 Dic
2022

Encara queden tres dies d’intensa activitat al Moll de Costa, amb espectacles, tallers, concerts i gastronomia 

Èxit absolut de participació en el primer dia de la setmana amb més activitats al Moll de Costa organitzades pel Port de Tarragona en el programa ‘Un Nadal de Somni’. El ‘Passeig dels Estels’ es va omplir ahir de milers de persones amb ganes de gaudir dels diferents tallers, concerts, espectacles, conta-contes que aquesta setmana es concentren al Tinglado 1 i a la placeta del davant. Una altra de les activitats estrella d’aquests dies és el Magatzem Reial, ubicat al Refugi 1, que l‘any passat va rebre la visita de més de 6000 persones. 

Els tallers que s’han organitzat al Tinglado 1 estan tenint molt bona acollida. Tant el de Jocs artesanals de fusta, on es pot jugar al 4 en ratlla, al tir d’anelles, jocs de taula, trencaclosques, etc. com l’Espai de taller creatiu per gaudir en família, on els participants aprenen a fer “tatoos” i xapes, entre d’altres coses. El Taller de Circ de la Cia. Passabarret també va rebre ahir molts nens i nenes que es van convertir durant una estona en malabaristes, equilibristes i funambulistes.  

La part musical del programa ’Un Nadal de Somni’ va fer moure l’esquelet a tots els qui van assistir, ahir a la tarda, al concert de La Tresca i la Verdesca amb l’espectacle Zum. Grans i petits van gaudir d’una estona divertida cremant els torrons i les neules que es mengen durant aquestes festes.  

La gastronomia també va ser un reclam molt especial. La placeta del Tinglado es va omplir al migdia i al vespre per gaudir del Nadal Gastronòmic. Degustació de vermuts, cerveses, vi calent, tast de vins i productes artesans del territori i una “food truck” que no van parar de calmar la gana i la set dels assistents.  

Els espectacles itinerants van acabar d’arrodonir la jornada. Els fabricants de caramels van fer també les delícies dels visitants del Moll de Costa, que van poder gaudir d’un muntatge de titelles gegants que els va acompanyar en la seva passejada.  

I molt més fins al dia 30 

Tallers. Fins al pròxim divendres 30 de desembre, les activitats no s’aturen al Moll de Costa. Les persones que visitin el ‘Passeig dels Estels’ podran continuar gaudint dels diferents tallers que es duen a terme al Tinglado 1 en horari de matí i tarda. 

Màgia i espectacles. A més, per als amants de la màgia, el mateix espai acull aquesta tarda l’espectacle del Mag Stigman. Per als més petits, dijous 29, arriba Nil i la casa de xocolata, un espectacle de titelles amb cançons conegudes per tothom. 

Concerts. En l’àmbit musical, el plat fort de les festes nadalenques al Moll de Costa arribarà divendres 30, amb el súper concert de música rock de la Billy Boom Band, una banda que està trencant motlles allà on va i que està transformant el concepte de la música infantil. 

Piromusical. El mateix divendres, el Port de Tarragona ha programat una de les activitats més esperades, el piromusical, un castell de focs molt especial amb la música més nadalenca que omplirà de llum i so el Moll de Costa el vespre del dia 30 de desembre. 

Nadal Gastronòmic. Aquest espai, que obre cada dia de 12h a 14h i de 18h a 21h, compta amb la col·laboració de Bodega Gerard i la DOTgn. Les degustacions no s’aturaran aquesta setmana i, a més, gaudiran d’acompanyament musical. Avui serà el torn de ’Les nostres cançons’ i  demà la Jove Tgn Big Band & Sheila Trujillo 

Espectacles de carrer. El Port de Tarragona ha programat encara un altre espectacle itinerant per a divendres 30, el passa carrers de Cavallets de Mar, un espectacle de llum que embolcallarà els passejants amb la màgia d’aquestes dates nadalenques.  

Encara queden tres dies d’activitat intensa al Moll de Costa de Tarragona, actes diversos i per a tots els gustos per passar un dia diferent en família amb l’esperit més nadalenc. El Port de Tarragona vol convidar tota la ciutadania a gaudir d’aquestes festes caminant pel ‘Passeig dels Estels’ i participant de tot el que allí hi passa durant aquests dies. 

Lo más visitado

Trabaja con nosotros

Trabaja con nosotros

Bolsa de trabajo de la Autoridad Portuaria de Tarragona
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí encontrará publicados los datos de carácter público del organismo
Perfil del Contratante

Perfil del Contratante

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicación y prensa

Comunicación y prensa

Noticias de interés y actualidad de la Autoridad Portuaria de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA DE ENTREGAS DE AGROALIMENTARIOS
Situación de Vaixells

Situación de Vaixells

Gisweb, programa de situación de barcos, escalas y movimientos
Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios y comunicados para el barco, mercancía y pasaje
Centro de acreditaciones

Centro de acreditaciones

Proceso administrativo que comporta certificar a una empresa/organización para acceder al Puerto
Tráficos

Tráficos

Tráfico de mercancías en la Autoridad Portuaria de Tarragona

Benvingudes i benvinguts al nou disseny de PortTarragona.cat

 

A partir del dilluns, 20 de març, tens en actiu el nou disseny de la web del PortTarragona.

Hem treballat conservant la mateixa arquitectura d’informació. És a dir, imatge nova però mantenint les mateixes carpetes d’informació de menús i submenús. A més la pàgina està preparada per ser visualitzada amb el nou disseny a tauletes i mòbils.

Una nova finestra de comunicació més actual i atractiva!