El Museu del Port i la Biblioteca Pública de Tarragona conviden a la XI Nit Literària al Far de la Banya

El Museu del Port i la Biblioteca Pública de Tarragona conviden a la XI Nit Literària al Far de la Banya
11 Jul
2024

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

L’activitat, gratuïta, sense reserva prèvia i amb aforament limitat, es durà a terme el divendres 12 de juliol a les 22h

Es podrà accedir al Far de la Banya amb vehicle a partir de les 21:30h. Velocitat màxima permesa 10Km/h

El Museu del Port de Tarragona i la Biblioteca Pública de Tarragona organitzen la XI edició de la Nit Literària al Far de la Banya. L’activitat es durà a terme aquest divendres 12 de juliol a les 22h. Es tracta d’una activitat on es llegiran lectures de textos sobre la navegació de lleure on participaren veus i música de reconegudes personalitats del territori. L’activitat és gratuïta i sense reserva prèvia, tot i que tindrà un aforament limitat. Es podrà accedir al Far de la Banya pel Km0 a partir de les 21:30h. Cal recordar que la màxima velocitat permesa al Km0 són 10Km/h per tal de garantir la seguretat de les persones.

Aquest divendres, 12 de juliol a les 22h, se celebra la XI Nit Literària al Far de la Banya. En aquesta ocasió és una activitat sota el paraigua de la programació cultural del 80 aniversari de les embarcacions de marca tarragonina ‘La Puça’.

Les lectures giraran al voltant de textos sobre la navegació en el lleure i participaran diferents personalitats del territori. Per una banda, Tere Ortega i Miquel González, de Tarragona Ràdio, Tomàs Forteza i Jaume Hernández, de l’antiga Escola Marineria CNT, Lluís Marqués de la Societat d’Exploracions Submarines, Jordi Piqué, de l’Arjau vela llatina de Cambrils, Norma Vélez, navegant a vela del CN Cambrils. Totes les lectures aniran acompanyades del violí a càrrec del músic, Marçal Pàmies.

Des del Port de Tarragona es recorda que el Km0 (Passeig de l’Escullera o Dic de Llevant) estarà obert a partir de les 21:30h per tal de poder accedir amb vehicles fins al Far de la Banya. Cal dir, però, que tot i que estarà permès de forma puntual l’accés amb vehicles, es demana extremar les precaucions per tal de garantir la seguretat de les persones vinents.

Programació Museu Port Tarragona

El Museu del Port de Tarragona celebra enguany el 80 aniversari de les embarcacions de marca tarragonina ‘La Puça’. Per aquest motiu el Museu del Port organitza un seguit d’activitats culturals per commemorar aquest aniversari. Per accedir a la programació es pot consultar en aquest espai https://www.porttarragona.cat/ca/port-i-ciutat/museu-port/

Lo más visitado

Trabaja con nosotros

Trabaja con nosotros

Bolsa de trabajo de la Autoridad Portuaria de Tarragona
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí encontrará publicados los datos de carácter público del organismo
Perfil del Contratante

Perfil del Contratante

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicación y prensa

Comunicación y prensa

Noticias de interés y actualidad de la Autoridad Portuaria de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA DE ENTREGAS DE AGROALIMENTARIOS
Situación de barcos

Situación de barcos

Gisweb, programa de situación de barcos, escalas y movimientos
Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios y comunicados para el barco, mercancía y pasaje
Centro de acreditaciones

Centro de acreditaciones

Proceso administrativo que comporta certificar a una empresa/organización para acceder al Puerto
Tráficos

Tráficos

Tráfico de mercancías en la Autoridad Portuaria de Tarragona