Gerardo Vangioni destaca la missió de Mercy Ships en una conferència al Port de Tarragona

Gerardo Vangioni destaca la missió de Mercy Ships en una conferència al Port de Tarragona
12 Jun
2024

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

Avui a les 12h, la Sala d'Actes de la Seu Administrativa del Port de Tarragona ha tingut lloc una conferència inspiradora a càrrec de Gerardo Vangioni, President a Espanya de Mercy Ships, coneguts com a "Vaixells de l'Esperança". La conferència, organitzada per Laura Ferrario de l’empresa Transcoma, ha posat en relleu la missió i les activitats d'aquesta organització internacional sense ànim de lucre que apropa medicina de qualitat i gratuïta a les zones més necessitades del món.

Durant la seva intervenció, Vangioni va explicar com els vaixells hospitalaris de Mercy Ships operen per oferir assistència sanitària essencial a comunitats desfavorides, on l'accés a serveis mèdics és limitat o inexistent. A més de proporcionar tractaments mèdics i quirúrgics, Mercy Ships col·labora amb professionals locals per formar-los i deixar una empremta duradora en el sistema sanitari de les regions on treballen.

Vangioni va compartir històries impactants de pacients que han recuperat la salut gràcies a les intervencions realitzades a bord dels vaixells, subratllant la importància de la solidaritat i la cooperació internacional. També va destacar els reptes logístics i operatius que comporta la gestió d'aquests hospitals flotants, així com la dedicació i el compromís dels voluntaris i professionals mèdics que hi treballen.

L'esdeveniment ha comptat amb una nombrosa assistència, incloent representants del sector sanitari, membres d'ONGs, autoritats locals i altres interessats en les activitats de Mercy Ships. Els assistents han tingut l'oportunitat de plantejar preguntes i conèixer de primera mà els projectes futurs de l'organització.

La conferència ha finalitzat amb una crida a la col·laboració i al suport continuat per part de la comunitat i de possibles donants, per tal de garantir que Mercy Ships pugui seguir complint amb la seva missió de portar esperança i sanitat a aquells que més ho necessiten.
Per a més informació sobre Mercy Ships i com contribuir a la seva causa, visiteu el seu lloc web oficial. https://www.mercyships.es/

Lo más visitado

Trabaja con nosotros

Trabaja con nosotros

Bolsa de trabajo de la Autoridad Portuaria de Tarragona
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí encontrará publicados los datos de carácter público del organismo
Perfil del Contratante

Perfil del Contratante

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicación y prensa

Comunicación y prensa

Noticias de interés y actualidad de la Autoridad Portuaria de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA DE ENTREGAS DE AGROALIMENTARIOS
Situación de barcos

Situación de barcos

Gisweb, programa de situación de barcos, escalas y movimientos
Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios y comunicados para el barco, mercancía y pasaje
Centro de acreditaciones

Centro de acreditaciones

Proceso administrativo que comporta certificar a una empresa/organización para acceder al Puerto
Tráficos

Tráficos

Tráfico de mercancías en la Autoridad Portuaria de Tarragona