Port Tarragona acull la competició futbolística dels ports de l'Estat

Port Tarragona acull la competició futbolística dels ports de l'Estat
23 May
2024

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

26 equips competiran a l'Anella Mediterrània i al Serrallo per aconseguir el campionat

Més de 350 inscrits de 25 ports i de l'organisme públic Puertos del Estado visitaran la ciutat del 23 al 25 de maig

Port Tarragona organitza la 27a edició de la competició INTERPUERTOS, el campionat de futbol sala que enfronta els equips dels ports de l’estat espanyol. Del 23 al 24 de maig, 26 equips competiran a l’Anella Mediterrània i al Serrallo per endur-se la copa de campions. La competició compta amb més de 350 inscrits de 25 ports i de l’organisme públic Puertos del Estado. Els membres dels equips i els seus acompanyants aprofitaran l’esta a ala ciutat de Tarragona per visitar el Port en golondrina, assistir al festival Tarraco Viva i visitar els seus monuments, i també coneixeran de primera mà la cultura popular del territori amb una calçotada i actuacions de diables i de castellers.

La primera jornada del campionat ha transcorregut al pavelló de l’Anella Mediterrània que ha acollit les primeres eliminatòries. Durant tot el matí de dijous 23 i de divendres 24 es disputaran partits de 15 minuts per definir quins seran els dos equips que disputaran la final el dissabte 25 en el pavelló del Serrallo.

Els ports que participen en aquest campionat són el següents. En el grup 1: Cartagena, Tenerife, València, A Coruña, Ceuta i Tarragona. En el grup 2: Vigo, Bilbao, Algeciras, Cadis, Santander i Melilla. En el grup 3: Balears, Almeria, Màlaga, Barcelona, Alacant i Huelva. I en el grup 4: Sevilla, Puertos del Estado, Villagarcia, Ferrol, Pasaia i Avilès/Marí.

Activitats culturals

Després de les competicions, els participants poden gaudir d’activitats culturals i gastronòmiques que els submergiran en la història i la cultura de Tarragona. el dimecres 23 gaudiran d’un dinar popular al refugi 1 del Moll de Costa, visites marítimes del Port i un espectacle de gladiadors del festival Tarraco Viva.

Dijous 24 serà l’ocasió de conèixer i de gaudir d’una calçotada amb actuació musical inclosa a càrrec del grup “Vergüenza Ajena”. I dissabte 25, dia d ela final al Serrallo, actuaran la Colla Castellera del Serrallo i els Diables Voramar i, posteriorment, es celebrarà un dinar al centre de convencions de PortAventura que finalitzarà amb el lliurament de premis.

Port Tarragona, 4 vegades finalista

És la segona vegada l’Autoritat Portuària de Tarragona organitza aquest campionat. El primer cop va ser fa 24 anys, l’any 2000. L’equip de Futbol Sala de Port Tarragona ha participat en totes les edicions d’aquesta competició, sense poder alçar la copa en cap ocasió, però arribant a la final fins a 4 cops.

Interpuertos

La Competició Interpuertos és un esdeveniment esportiu i cultural que reuneix els treballadors dels diferents ports del sistema estatal portuari, per participar en una sèrie d'activitats esportives, recreatives i de convivència. L'objectiu principal d'aquestes competicions és fomentar la camaraderia, l'esperit d' equip i la integració entre els empleats de les diverses entitats portuàries. Cada edició de la competició Interpuertos se celebra cada any en un port diferent, la qual cosa permet als participants conèixer diferents ciutats i ports de l’Estat, i alhora, promociona les infraestructures i capacitats de cada port amfitrió. Aquesta rotació també contribueix a la dinamització econòmica i turística de les localitats on es duu a terme l'esdeveniment.

Lo más visitado

Trabaja con nosotros

Trabaja con nosotros

Bolsa de trabajo de la Autoridad Portuaria de Tarragona
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí encontrará publicados los datos de carácter público del organismo
Perfil del Contratante

Perfil del Contratante

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicación y prensa

Comunicación y prensa

Noticias de interés y actualidad de la Autoridad Portuaria de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA DE ENTREGAS DE AGROALIMENTARIOS
Situación de barcos

Situación de barcos

Gisweb, programa de situación de barcos, escalas y movimientos
Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios y comunicados para el barco, mercancía y pasaje
Centro de acreditaciones

Centro de acreditaciones

Proceso administrativo que comporta certificar a una empresa/organización para acceder al Puerto
Tráficos

Tráficos

Tráfico de mercancías en la Autoridad Portuaria de Tarragona