Comencen els concerts del cicle Voramar al Teatret del Serrallo del Port de Tarragona

Comencen els concerts del cicle Voramar al Teatret del Serrallo del Port de Tarragona
15 May
2024

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

Els divendres 24 i 31 de maig i el 7 de juny es tornarà a gaudir de la música en directe des del balcó del Teatret

Enguany es fa una aposta per veus femenines emergents de música d’autora

Els concerts, de caràcter gratuït, es duran a terme a la terrassa del Teatret. Les entrades es poden aconseguir a https://entradium.com/ca/search

La terrassa del Teatret del Serrallo del Port de Tarragona és l’indret de les 3 actuacions del cicle musical ‘Voramar 2024’. Aquest mes de maig es reprèn un cicle musical que ofereix al públic una proposta íntima destinada a grups reduïts per tal de gaudir d’un espectacle musical, exclusiu, íntim, acollidor, amb un marc incomparable. La proposta anirà acompanyada d’un tast de vins de cultiu ecològic de les DO’s del territori. Cal remarcar que enguany es fa una aposta per les veus femenines emergents de la música d’autora. Una aposta per l'experiència, en tots els sentits, que no deixarà indiferent al públic que s'acosti a gaudir de la música vora mar a les nits de primavera. Seran un total de 3 concerts, els divendres 24 i 31 de maig i 7 de juny a les 21h. Per assistir a les actuacions musicals gratuïtes, atès l’aforament limitat, cal accedir a la plataforma https://entradium.com/ per adquirir les invitacions.

El cicle Voramar és un cicle de música que enguany aposta per les veus femenines de noves creadores del panorama més actual de la música d’autora. La combinació de l’art emergent i les propostes innovadores de la música més els vins de les DO’s del territori ens ofereixen una combinació de KM0 inigualable. Voramar és un cicle sensorial. D’una banda, una proposta íntima destinada a un públic reduït per tal de gaudir d’un espectacle musical, exclusiu, íntim, acollidor, amb un marc incomparable, que anirà acompanyat del Tast d’un dels vins de la nostra D.O. més propera. Una aposta per l'experiència en tots els sentits per no deixar indiferent al públic que s'acosti a gaudir-ho en les nits d'estiu voramar. Tots els concerts són gratuïts amb invitació que s’haurà d’adquirir per la plataforma d’entradium en els dies indicats.

Eva Sola - 24/05/2024

El duet barceloní EVA SOLA neix el 2022 de la mà d'Eva Menéndez i Albert Solà. Després d'uns concerts junts el 2021 decideixen crear el seu propi projecte per poder donar curs a tota la seva creativitat. Així, comencen a crear i compartir les seves pròpies versions on les porten al seu terreny, cosa que els va donar gran visibilitat. Des de començament d'any, ja han publicat més de mitja dotzena de singles originals, pavimentant el camí cap al que serà el seu primer àlbum. El duet ha experimentat un gran èxit amb cinc mesos a xarxes socials els deixen com a saldo 12 milions de reproduccions, 120.000 seguidors a Instagram i 40.000 a Tiktok. El secret d'Eva Sola? La senzillesa, tant de la proposta visual –Eva Menéndez i Albert Solà en pla americà mirant a càmera–, com de la musical: versions ultramelòdiques en espanyol de fragments de temes musicals que els arriben (i amb els que arriben) al cor.

Sara Terraza- 31/05/2024

Sara Terraza és una artista barcelonina que estima i viu la música de manera genuïna des que era petita i flirtejava amb aquesta de manera autodidacta. Profundament influenciada per la música soul i d’arrel afrodescendent, publica el 2017 un EP enregistrat en directe anomenat «Sara Terraza & The Black Sheep» (RGB), amb el que presenta la seva banda d’aquell moment caracteritzada per una sonoritat fresca i orgànica. El 2023 publica el seu primer disc «Ja ploraré després» (Satélite K), on les composicions prenen un aire més madur i introspectiu per materialitzar-se en el contingut que articula el seu propi relat. A la presentació en directe d’aquest treball discogràfic produït amb Dani López, tota mena d’emocions atresorades en el més íntim surten a la llum amb orgull i sobretot amb resiliència. I és que al final, abraçar l’error i ballar amb les pors és la millor recepta per gaudir de tot el que ha de venir.

Uxue - 07/06/2024

És una jove artista que, després de molts anys dedicats a la composició, inicia la seva carrera presentant un projecte fortament influenciat per la música afroamericana i per cantants com Amy Winehouse, Adele o Alicia Keys. El seu EP de debut, The Untochable, és un viatge a l’univers de les coses invisibles, les emocions profundes i els sentiments purs. Uxue va ser guanyadora del concurs de joves talents Objectiu Paki 2021 i actualment compta amb el suport de la Casa de la Música de Terrassa, dins el Programa de Suport a la Creació Musical de Cases de la Música.

Tots els concerts són gratuïts amb invitació que s’haurà d’adquirir per la plataforma d’entradium

Quieres asistir a algún acto?

Programació

+ info

Lo más visitado

Trabaja con nosotros

Trabaja con nosotros

Bolsa de trabajo de la Autoridad Portuaria de Tarragona
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí encontrará publicados los datos de carácter público del organismo
Perfil del Contratante

Perfil del Contratante

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicación y prensa

Comunicación y prensa

Noticias de interés y actualidad de la Autoridad Portuaria de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA DE ENTREGAS DE AGROALIMENTARIOS
Situación de barcos

Situación de barcos

Gisweb, programa de situación de barcos, escalas y movimientos
Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios y comunicados para el barco, mercancía y pasaje
Centro de acreditaciones

Centro de acreditaciones

Proceso administrativo que comporta certificar a una empresa/organización para acceder al Puerto
Tráficos

Tráficos

Tráfico de mercancías en la Autoridad Portuaria de Tarragona