Port Tarragona carrega 164 peces per a un finger de passarel·les

Port Tarragona carrega 164 peces per a un finger de passarel·les
25 Sep
2023

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

Aquesta càrrega, gestionada per l’operador Euroports,  es compon per 164 peces i 243 tones de pes i té com a destinació el Port de Nador, al Marroc

El Port de Tarragona ha viscut durant dues jornades la carrega de 164 peces de 243 tones de pes total. Aquesta complexa operativa es va dur a terme en dues jornades al moll de Cantàbria. Les peces formen part d’un finger de passarel·les per embarcar i desembarcar passatgers a vaixell i té com a destinació final el port de Nador, al Marroc.

Una operativa complexa

El moll de Cantàbria del Port de Tarragona va ser l’escenari de la llarga operativa que es va estendre dues jornades degut a la gran quantitat de peces que s’havien de col·locar dins del vaixell. Aquestes peces, d’alta precisió, van ser embarcades una a una en una operativa d’estiba d’alta complexitat realitzada per Euroports, especialista en aquest tipus d’operatives d’alta complexitat.

Les peces es van traslladar primer des de Monzón, lloc on es troba ubicada l’empresa encarregada de fabricar i dissenyar aquests fingers. Van ser 9 dies de recepció de les peces en transports especials fins al moll de Cantàbria. Euroports va utilitzar diferents grues i stackers per la descàrrega dels camions i dues grues en tàndem per la posterior càrrega al vaixell.

Un Port preparat

El Port de Tarragona compta amb les millors condicions per aquest tipus d’operativa. Per una banda les condicions ambientals son molt bones per poder treballar a l’aire lliure durant llargs períodes de temps, el que permet realitzar operatives com la d’aquest tipus.

Els grans espais amb els que compta el Port permet realitzar complexes operatives que sumats als grans calats que disposen els molls tarragonins permeten l’atracada de les embarcacions necessàries per transportar aquest tipus de càrrega especial.

També cal desgtacar la gran especialització de l’estiba a Tarragona i tota la indústria auxiliar que rodeja al Port que possibilita aquest tipus de tràfic es facin pel Port de Tarragona.

Lo más visitado

Trabaja con nosotros

Trabaja con nosotros

Bolsa de trabajo de la Autoridad Portuaria de Tarragona
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí encontrará publicados los datos de carácter público del organismo
Perfil del Contratante

Perfil del Contratante

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicación y prensa

Comunicación y prensa

Noticias de interés y actualidad de la Autoridad Portuaria de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA DE ENTREGAS DE AGROALIMENTARIOS
Situación de barcos

Situación de barcos

Gisweb, programa de situación de barcos, escalas y movimientos
Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios y comunicados para el barco, mercancía y pasaje
Centro de acreditaciones

Centro de acreditaciones

Proceso administrativo que comporta certificar a una empresa/organización para acceder al Puerto
Tráficos

Tráficos

Tráfico de mercancías en la Autoridad Portuaria de Tarragona