Darrer cap de setmana per visitar al Port de Tarragona l’exposició de fotoperiodisme del Premi Mañé i Flaquer

Darrer cap de setmana per visitar al Port de Tarragona l’exposició de fotoperiodisme del Premi Mañé i Flaquer
01 Sep
2023

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

Unes 900 persones han visitat la mostra al Tinglado 1 del Moll de Costa

L’exposició “Premi de Fotoperiodisme Camp de Tarragona” encara la recta final al Tinglado 1 del Moll de Costa del Port de Tarragona. Aquest cap de setmana és el darrer per visitar la mostra, que, des de la seva inauguració el passat 21 de juliol, ha estat visitada per quasi 900 persones.

L’exposició “Premi de Fotoperiodisme Camp de Tarragona” exhibeix les 44 fotografies presentades a la categoria de Fotoperiodisme de la XXXV edició (2022) del Premi de Periodisme Mañé i Flaquer, organitzat per l’Ajuntament de Torredembarra i la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya, amb el patrocini de Repsol i la col·laboració del Port de Tarragona.

Fins al 3 de setembre hi ha temps per contemplar l’obra dels 13 fotoperiodistes que hi participen: Fabián Acidres, Jordi Borràs, Marc Colilla, Christian Creixell, Ariadna Escoda, Carles Esporrín, Xavi Jurio, Anna Lofi, Alba Mariné, Tjerk van der Meulen, David Oliete, Laia Solanellas i Josep Lluís Sellart.

Després de fer estada a Tarragona, les fotografies s’exposaran a la Sala Lluís d’Icart del Pati del Castell de Torredembarra, del 4 al 27 d’octubre,  i a la Sala Fortuny del Centre de Lectura de Reus, del 3 de novembre al 9 de desembre.

La voluntat de l’exposició, produïda pel Port de Tarragona, és fomentar la consciència social i promoure el valor del fotoperiodisme compromès i la seva capacitat per atraure l'atenció sobre temes importants. En aquest sentit, les instantànies exposades, totes elles vinculades informativament al Camp de Tarragona, són testimonis gràfics de situacions d'actualitat, denúncies, fets rellevants i moments que han marcat la nostra història recent.

Així, l’espectador podrà visualitzar alguns dels fets més noticiables ocorreguts a les comarques tarragonines entre l’1 de setembre de 2021 i el 31 d’agost de 2022, com ara la devastació dels temporals, les seqüeles dels llargs episodis de sequera, el drama humà que hi ha darrere qualsevol desnonament, les tràgiques conseqüències del tiroteig perpetrat per un extreballador de Securitas, la bellesa acrobàtica de la Fira del Circ Trapezi o les llums multicolors de les Festes Decennals de Valls, entre d’altres.

Entre aquestes imatges hi ha la fotografia guanyadora de l’edició de 2022 del Premi Fotoperiodisme Camp de Tarragona: “Desnonament”, de Josep Lluís Sellart; i les finalistes: “Les filles del pastor”, de Jordi Borràs, i “Canvi climàtic”, de Carles Esporrín.

Lo más visitado

Trabaja con nosotros

Trabaja con nosotros

Bolsa de trabajo de la Autoridad Portuaria de Tarragona
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí encontrará publicados los datos de carácter público del organismo
Perfil del Contratante

Perfil del Contratante

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicación y prensa

Comunicación y prensa

Noticias de interés y actualidad de la Autoridad Portuaria de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA DE ENTREGAS DE AGROALIMENTARIOS
Situación de barcos

Situación de barcos

Gisweb, programa de situación de barcos, escalas y movimientos
Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios y comunicados para el barco, mercancía y pasaje
Centro de acreditaciones

Centro de acreditaciones

Proceso administrativo que comporta certificar a una empresa/organización para acceder al Puerto
Tráficos

Tráficos

Tráfico de mercancías en la Autoridad Portuaria de Tarragona

 

SETMANES DE L'AIGUA | PORT TARRAGONA | De l'11 d'abril al 5 de maig

 ACTE CENTRAL 25 I 26 D'ABRIL - INSCRIPCIONS

 

 Acte central - 25 i 26 abril. Jornades Tècniques | La Gestió de l'aigua en un escenari de crisi climàtica. L’objectiu de les Jornades tècniques és abordar amb els actors implicats la complexitat de la gestió de l’aigua des d’una visió transversal: climàtica, ambiental, social i de governança. Més enllà de la sequera actual i de les incògnites que planteja, cal avançar cap a una gestió sostenible dels recursos hídrics.

Inscripcions 25 i 26 abril

25 i 26 abril

Registra't ara
+ info

L'AIGUA DEL FUTUR DE L'11 D'ABRIL AL 5 DE MAIG.És un esdeveniment compost de diverses jornades tècniques, debats, exposicions i art al Port de Tarragona que tindrà lloc durant els dies compresos entre l'11 d'abril i el 5 de maig en diversos punts del Port de Tarragona. Amb l'objectiu d'informar-vos sobre tota la programació i que no us perdeu res, us deixem totes les activitats a continuació:

 

Pàgina oficial de les Setmanes de l'Aigua Port Tarragona- Agenda i programació - accés lliure

 

Pàgina oficial Primera edició

Més informació PROGRAMACIÓ 
+ info

 

Mitjans col·laboradors