Cinema en català tots els dijous d’agost a la pèrgola del Serrallo

Cinema en català tots els dijous d’agost a la pèrgola del Serrallo
01 Ago
2023

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

El Port de Tarragona ofereix, gratuïtament, una sessió de cinema tots els dijous del mes d’agost, a les 21.30 hores

Cinc films d’èxit doblats al català s’exhibiran per a tots els públics

El Port de Tarragona, l’agost de l’any passat, va encetar una nova proposta de cinema a l’aire lliure atès l’èxit del tradicional festival d’havaneres a la pèrgola del Serrallo durant el mes de juliol. I enguany, s’ha tornat a programar un nou cicle de cinema en el mateix indret, sota el lema ‘Cinema a la Pèrgola’. Aquesta iniciativa vol completar el programa d’activitats que duu a terme l’estiu el Port de Tarragona a través del Museu del Port, el Teatret del Serrallo, l’Arxiu i les exposicions del Moll de Costa.

‘Cinema a la Pèrgola’ té la voluntat de continuar l’èxit d’assistència que van tenir el cicle l’any passat a la pèrgola del Serrallo a l’aire lliure i també amb accés lliure, on es podran visualitzar, tots dels dijous d’agost, cinc pel·lícules en llengua catalana per a tots els públics.

Les sessions són els dijous 3, 10, 17, 24 i 31 d’agost a les 21.30 hores i no cal fer reserva. Es preveu un aforament màxim de dues-centes persones en cada sessió.

Déu meu, però què t’hem fet... ara?

Demà passat, 3 d’agost, es projectarà la comèdia Déu meu ,però què t’hem fet... ara? (2019). Gran èxit del cinema francès i seqüela de la comèdia Déu meu, però què t’hem fet? Dirigida per Philippe de Chauveron, en Claude i la Marie Verneuil, que ja van passar un mal tràngol quan es van assabentar que les seves quatre filles contreien matrimoni amb homes d’origen estranger, ara els hi ve una nova crisi quan els quatre gendres han decidit marxar de França. Els quatre gendres, Rachid, David, Chao i Charles, volen abandonar el territori gal amb les seves esposes i fills per provar fortuna a l’estranger. Incapaços d’imaginar a la seva família lluny d’ells, el Claude i la Marie faran tot el possible per a retenir-los. Té una durada de 98 minuts. La pel·lícula va ser la producció francesa més taquillera a França el 2019.

Jurassic World: Dominion

El dijous 10 d’agost es projectarà Jurassic World: Dominion (2022), un film produït als Estats Units i dirigit per Colin Trevorrow. Ambientada quatre anys després dels esdeveniments de Jurassic World, en la sinopsi, després de la destrucció de l’Illa Nublar, els dinosaures ara conviuen, i cacen, amb els éssers humans a tot el món. Aquest equilibri fràgil remodelarà el futur i determinarà, d’una vegada per sempre, si els ésser humans seguiran a la cúspide dels depredadors en un planeta que comparteixen amb els animals més temibles de la creació. Té una durada de 146 minuts. L’any 2022 va obtenir el Premi Annie a la millor animació de personatges en pel·lícula no animada, tres nominacions als Premis Razzie i dues nominacions als Saturn Awards.

Mamma Mia!

El 17 d’agost, es projectarà el film del Regne Unit, Mamma Mia! (2008), dirigit per Phyllida Lloyd i produït per Universal Pictures. Comèdia musical que versiona el popular musical d’ABBA. Una jove Sophie (Amanda Seyfried), una noia anglesa de 20 anys que viu a l'hotel de la seva mare en una illa grega, està per casar-se amb Sky (Dominic Cooper). La seva mare, Donna (Meryl Streep), mai no li ha dit qui és el seu pare, i quan Sophie troba el seu antic diari, troba l'adreça de tres homes que podrien ser el seu pare i decideix convidar-los al seu casament. Tot es complica quan Sam (Pierce Brosnan), Harry (Colin Firth) i Bill (Stellan Skarsgård) arriben a l'illa. Tots junts intenten resoldre el misteri de qui és el veritable pare de la jove Sophie. El 2008 va rebre dues nominacions al Globus d’Or, tres nominacions als Premis BAFTA i una nominació als Premis Satellite Awars.

Minions: L’origen de Gru

El 25 d’agost, el film d’animació Minions: L’origen de Gru (2022), dirigit per Kyle Balda, Brad Ableson i Jonathan del Val, es projectarà a la pèrgola del Serrallo. En Gru creix, als anys setanta, en un barri residencial. És tan dolent que pretén demostrar a una famosa colla de dolents que ho és prou per treballar amb ells. Per a això, comptarà amb la inestimable ajuda dels minions, sempre disposats a fer trapelleries. Té una durada de 86 minuts i va obtenir el 2022, dues nominacions a millor storyboard dels Premis Annie, i al millor film d’animació del Sindicat de productors (PGA). Segons Thomas Floyed de The Wahspington Post, és "una comèdia perfectament indolora que captivarà als nens, entretindrà als adults i mantindrà ocupats als 'cosplayers' dels minions". Awars.

Tadeu Jones 3: La taula maragda

La darrera projecció, el 31 d’agost, és el film Tadeu Jones 3: la taula maragda (2022) dirigit per Enrique Gato. És una comèdia d’animació i aventures. En sinopsi, en Tadeu li agradaria molt que els seus col·legues arqueòlegs l'acceptessin, però destrossa un sarcòfag i desencadena un conjur que posa en perill la vida dels seus amics. Només tindrà l'ajut de la Sara per acabar amb la maledicció de la mòmia. . Té una durada de 86 minuts i el 2022 va estar nominada als Premi Goya, Gaudí, Platino i Quirino a la millor pel·lícula.

Lo más visitado

Trabaja con nosotros

Trabaja con nosotros

Bolsa de trabajo de la Autoridad Portuaria de Tarragona
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí encontrará publicados los datos de carácter público del organismo
Perfil del Contratante

Perfil del Contratante

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicación y prensa

Comunicación y prensa

Noticias de interés y actualidad de la Autoridad Portuaria de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA DE ENTREGAS DE AGROALIMENTARIOS
Situación de barcos

Situación de barcos

Gisweb, programa de situación de barcos, escalas y movimientos
Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios y comunicados para el barco, mercancía y pasaje
Centro de acreditaciones

Centro de acreditaciones

Proceso administrativo que comporta certificar a una empresa/organización para acceder al Puerto
Tráficos

Tráficos

Tráfico de mercancías en la Autoridad Portuaria de Tarragona

 

SETMANES DE L'AIGUA | PORT TARRAGONA | De l'11 d'abril al 5 de maig

 ACTE CENTRAL 25 I 26 D'ABRIL - INSCRIPCIONS

 

 Acte central - 25 i 26 abril. Jornades Tècniques | La Gestió de l'aigua en un escenari de crisi climàtica. L’objectiu de les Jornades tècniques és abordar amb els actors implicats la complexitat de la gestió de l’aigua des d’una visió transversal: climàtica, ambiental, social i de governança. Més enllà de la sequera actual i de les incògnites que planteja, cal avançar cap a una gestió sostenible dels recursos hídrics.

Inscripcions 25 i 26 abril

25 i 26 abril

Registra't ara
+ info

L'AIGUA DEL FUTUR DE L'11 D'ABRIL AL 5 DE MAIG.És un esdeveniment compost de diverses jornades tècniques, debats, exposicions i art al Port de Tarragona que tindrà lloc durant els dies compresos entre l'11 d'abril i el 5 de maig en diversos punts del Port de Tarragona. Amb l'objectiu d'informar-vos sobre tota la programació i que no us perdeu res, us deixem totes les activitats a continuació:

 

Pàgina oficial de les Setmanes de l'Aigua Port Tarragona- Agenda i programació - accés lliure

 

Pàgina oficial Primera edició

Més informació PROGRAMACIÓ 
+ info

 

Mitjans col·laboradors