L’APT introdueix mesures per millorar la circulació a la C31b

L’APT introdueix mesures per millorar la circulació a la C31b
10 Jul
2023

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

Les esperes només es produeixen al migdia d’una a dos quarts de 4 i a la tarda de 5 a dos quarts de set la tarda de dilluns a divendres

Es recomana evitar els horaris de màxima afluència utilitzant vies alternatives

L'Autoritat Portuària de Tarragona ha introduït mesures per millorar la circulació a la C31B amb l'objectiu de reduir els temps d'espera i evitar embussos en les hores punta. Després de l’aplicació el passat divendres de les vies alternatives, no existeixen retencions en la majoria de les franges horàries i només es produeixen temps d’espera al migdia de 13 a 15.30 hores i a la tarda de 17 a 18.30 hores, de dilluns a divendres. En aquestes franges de major afluència de vehicles, el temps d’espera pot assoli una mitjana de 6 minuts d’espera al migdia i de 5 minuts a la tarda. La C31b ha viscut un increment d’usuaris per l’arribada de l’estiu en el punt on s’estan realitzant les obres que connectaran la C31B amb la futura Zona d’Activitats Logístiques a l’alçada de la rotonda de la Piconadora.

Reducció dels temps d'espera

L'APT, en coordinació amb la SSTT de carreteres de la Generalitat de Catalunya, ha realitzat un seguit d'ajustos per agilitzar la circulació a la C31b amb l’objectiu de facilitar alternatives als conductors que circulen entre Salou i Tarragona o han d’entrar o sortir de la Pineda, i per reduir els temps d'espera en determinades franges horàries al migdia i al vespre. No obstant, mentre durin les obres de construcció del pas soterrat a la C31b, es recomana evitar utilitzar aquesta via entre les 13 i les 15:30 hores i de 17 a 18:30 hores que són els horaris de màxima afluència. Tot i la reducció dels temps d'espera, s’aconsella que utilitzin vies alternatives o planifiquin els seus viatges en altres moments del dia per evitar aglomeracions.

Vies alternatives recomanades

Per facilitar als conductors la planificació dels seus trajectes i evitar les hores punta, l'APT ha treballat conjuntament amb el Serveis Territorials de Carreters de Tarragona i amb la Diputació de Tarragona per proporcionar vies alternatives recomanades als usuaris habituals. Aquestes rutes secundàries ofereixen la possibilitat de circumval·lar zones de major concentració de vehicles i reduir els temps de desplaçament global. Aquestes alternatives ha van entrar en funcionament la setmana passada amb una notable reducció del temps d’espera:

 

·      Entrada a La Pineda pel Carrer del Camí del Racó

Desviament per entrar a la Pineda dels vehicles que venen de Salou per la C-31b pel Carrer del Camí del Racó. S'instal·laran cartells indicatius recomanant aquesta entrada, evitant així l'arribada d'aquets vehicles a la zona de la Piconadora.

 

·      La Pineda – Tarragona per la TV-3146

Desviament dels vehicles que circulen de la Pineda a Tarragona per l'antiga carretera TV-3146. S'han instal·lat cartells i senyalització per marcar aquesta via com a desviament d'obres, en els dos sentits de la via.

 

Després de l’entrada en funcionament el divendres passat d’aquestes vies alternatives s’ha pogut detectar durant el cap de setmana la situació a la zona d'obres ha millorat i la circulació entre la Pineda i Vila-seca ha estat fluida.

 

Caps de setmana

Durant el cap de setmana les franges horàries que presenten més retencions en els desviament provisional de la circulació a la C31bsón les del matí de 10 a 12.30 hores i les del vespre de 18 a 21 hores, però amb temps d’espera mitjans més curts, d’uns 4 minuts al matí i de 5 minuts al vespre.

Lo más visitado

Trabaja con nosotros

Trabaja con nosotros

Bolsa de trabajo de la Autoridad Portuaria de Tarragona
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí encontrará publicados los datos de carácter público del organismo
Perfil del Contratante

Perfil del Contratante

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicación y prensa

Comunicación y prensa

Noticias de interés y actualidad de la Autoridad Portuaria de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA DE ENTREGAS DE AGROALIMENTARIOS
Situación de barcos

Situación de barcos

Gisweb, programa de situación de barcos, escalas y movimientos
Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios y comunicados para el barco, mercancía y pasaje
Centro de acreditaciones

Centro de acreditaciones

Proceso administrativo que comporta certificar a una empresa/organización para acceder al Puerto
Tráficos

Tráficos

Tráfico de mercancías en la Autoridad Portuaria de Tarragona