Print this page
Print

Els Reis d’Orient arriben pel Port de Tarragona demà

Els Reis d’Orient arriben pel Port de Tarragona demà
04 Jan
2024

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

Ses Majestats arribaran en golondrina al Serrallo ales 18.15 hores

Demà, 5 de gener, a les 18.15 hores arribaran els Reis d’Orient, Melcior, Gaspar i Baltasar a Tarragona per mar. I, com cada any, arribaran en una embarcació al Serrallo, on els vaixells i barques que romanen al Port els esperen per saludar-los, i faran vint-iuna salves pirotècniques en el seu honor. Els patges reials també encenen bengales de colors per assenyalar la seva entrada a la ciutat.

Un cop desembarcats Ses Majestats, seran rebuts per les autoritats municipals i portuàries a peu de moll, i avançaran fins al Teatret del Serrallo per tal de poder, des del seu emblemàtic balcó, adreçar les primeres paraules als tarragonins. La consellera de Cultura i Festes, Sandra Ramos, els donarà la benvinguda.

A les 18.40 hores un castell de focs també assenyalarà la bona nova de l’arribada dels Reis d’Orient a tota la ciutat i, seguidament, la comitiva reial es traslladarà al carrer Reial i a la plaça dels Infants per tal d’iniciar la cavalcada amb les carrosses i tots els elements festius que l’acompanyen.

La cavalcada reial, a través dels carrers de la ciutat, finalitzarà quan Ses Majestats rebin a l’Ajuntament les claus de la ciutat per accedir a les cases tarragonines i deixar-hi els regals.