Imprimir aquesta pàgina
Imprimir

Tres creuers arriben aquest cap de setmana al Port de Tarragona

Tres creuers arriben aquest cap de setmana al Port de Tarragona
19 Abr
2018

Els vaixells faran escala a casa nostra divendres, dissabte i diumenge

Aquest cap de setmana atracaran al moll de Llevant tres creuers. El divendres dia 20, a les 8 hores, arribarà el Costa Victoria, de la companyia Costa Crociere, procedent de Palma de Mallorca. Es tracta d’un creuer de 252,9 metres d’eslora amb una capacitat per a 2.394 passatgers. El Costa Victoria marxarà cap a Marsella a les 18 hores.

El dissabte 21, a les 9 hores, arribarà el Windsurf, de la companyia Windstar Cruises, procedent de Barcelona. Amb una eslora de 187 metres i una capacitat per a 312 creueristes, el Windsurf marxarà cap a Eivissa a les 22 hores.

Per últim, el diumenge 22, a les 14 hores, atracarà al Port de Tarragona el Costa Magica, de la companyia Costa Crociere, procedent de Savona. El creuer té 272,19 metres d’eslora i una capacitat per a 3.470 passatgers. Marxarà a les 20h cap a Eivissa.

 

 

Trànsit passeig de l’Escullera

El desplaçament dels passatgers amb autobusos i taxis des de la terminal de creuers fins a la ciutat es realitzarà pel passeig de l’Escullera. És per aquest motiu que, des d’aquesta mitjanit, a les 00.01 hores, i fins les 00.00 de dilluns, els vianants només podran utilitzar el carril pintat de color verd del passeig de l’Escullera. Per motiu de seguretat dels propis vianants es prohibirà l’accés a vehicles, patinadors i ciclistes.

 

Creuers

 
+ info
    

Tarragona, ciutat de creuers

+ info