Imprimir esta página
Imprimir

Port Tarragona rep un pal per a veler de més de 60 metres

Port Tarragona rep un pal per a veler de més de 60 metres
14 Sep
2023

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

L’operativa es va dur a terme en el moll de Rioja i va comptar amb Euroports com empresa estibadora i Complete Marine Freight com agents transitaris 

Aquesta peça va arribar procedent de Nova Zelanda i s’espera que en tres setmanes es carregui per a la seva destinació final 

El Port de Tarragona ha viscut aquests dies l’arribada d’una peça singular en els seus molls. Un pal per a un veler de més de 60 metres de llargada i 20 de botavara, procedent de Nova Zelanda i que fa escala a Tarragona abans de tornar a ser carregat per al seu trasllat a la destinació final. 

Aquestes peces de grans dimensions seran muntades en un exclusiu veler i tenen un gran valor econòmic. L’operativa de descàrrega de tot el material es va dur a terme en el moll de Rioja i va comptar amb Euroports com empresa estibadora i Complete Marine Freight com agents transitaris. 

Unes instal·lacions idònies 

El Port de Tarragona compta amb unes condicions idònies per aquest tipus de tràfics, amb grans esplanades a l'aire lliure que faciliten l'embarcament directe des del moll, així com àmplies àrees operacionals i mà d’obra especialitzada. 

A més amés, el Camp de Tarragona compta amb unes condicions meteorològiques que permeten el treball en exteriors durant tot l’any i una important indústria auxiliar de Tarragona juntament amb el potent clúster petroquímic de la zona i de referència per al sud d’Europa. 

El Port Tarragona té àrees operacionals amb una disponibilitat de 280.000 m2, rampes RO-RO i una excel·lent accessibilitat terrestre i ferroviària, que garanteix la logística de subministrament d'aquests tipus projectes. 

El calat de 16 metres de fondària fa la resta, ja que permet l'atracada de vaixells especials preparats per a transportar grans càrregues, impossibles de traslladar amb vaixells de càrrega conteneritzada. 

Més informació a:  

https://www.porttarragona.cat/ca/serveis-negoci/negoci/trafics/project-cargo