Imprimir esta página
Imprimir

Finalitza la V edició de PortAutors/es Port Tarragona en una final plena de gom a gom al Teatret del Serrallo

Finalitza la V edició de PortAutors/es Port Tarragona en una final plena de gom a gom al Teatret del Serrallo
28 Nov
2022

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

La final, carregada de talent, s’ha dut a terme aquest dissabte 26 de novembre al Moll de Costa del Port de Tarragona

A més de les persones professionals del sector, les jornades, han estat obertes i gratuïtes a l’alumnat de la Universitat Rovira i Virgili

El concurs creix any rere any en participació i projecció a com a trobada per al descobriment del nou talent musical del territori

Aquest dissabte 26 de novembre el Teatret del Serrallo ha estat l’escenari de la final de la cinquena edició de la mostra musical PortAutors/es organitzada per Port Tarragona sota la seva marca cultural de Moll de Costa. Aquesta nit, la mostra ha repartit 4 dels 5 premis entre les persones finalistes. Les persones guanyadores han estat:

ERIN HYVIN - Premi del públic: Premi en material d’enregistrament patrocinat per Audio-Technica Iberia

SHE’S Sweet - Premi a l’artista local: Premi de formació en producció musical patrocinat per Yamaha Music School Tarragona

Gabriel Kazz - Premi del Jurat: Participació en els festivals JaVeus2023, Accents2023, Santa Tecla 2023, Altacústic2023, PortAutors 2023 i l’Espai Kesse 2023.

Gabriel Kazz - Premi Port Tarragona: Premi enregistrament un videoclip d’una cançó

• El Premi FiM Vila-seca, Fira de música i emergent i familiar de Vila-seca: Premi de la Fira per participar en la fira musical, es desvetllarà al febrer.

La final ha començat a les 18:00h al Teatret del Serrallo, un espai cultural situat a la vila marinera de Tarragona, que es va omplir, de gom a gom, amb públic jove per gaudir de les peces musicals de les persones finalistes de la cinquena edició. El públic assistent es va entregar a les propostes escèniques i va gaudir de les variades propostes musicals que van tenir lloc a un escenari carregat de talent artístic.

L’organització de PortAutors/es PortTarragona vol donar les gràcies per la bona acollida que rep, any rere any la mostra musical i, convida a participar i preparar la propera edició de PortAutors/es de l’any vinent.

V edició PortAutors/es

Enguany Gabriel Kazz, Ona Mae, Eva Fort, Albert Lax, Hugo Arán y Erin Hyvin han estat les persones finalistes. Les sis propostes finalistes han estat de cantautors/es catalans/es. Propostes que, tot i ser majoritàriament del territori català, han estat interpretades en diferents idiomes. Cal afegir que el concurs és una mostra oberta i sense cap mena de restricció geogràfica. La mostra iniciada des de finals de juny va tancar les inscripcions el 3 d'octubre. Un cop rebudes totes les peces musicals es va iniciar el procés de validació de les propostes i es va traslladar tot el material al Jurat de PortAutors/es 2022. Un jurat integrat per professionals de la comunicació en l’àmbit musical, grups empresarials del management, gestors culturals i grups de programadors.

40 propostes musicals

Aquest any 2022 PortAutors/es ha rebut gairebé 40 propostes la qual cosa és un fet que demostra que creix any rere any en participació i projecció a com a trobada per al descobriment del nou talent musical del territori des que va néixer l’any 2018. La mostra vol donar a conèixer les creacions que es presenten i dotar a les persones participants d’un marc per acollir el seu treball i ajudar a assolir nous públics.