Imprimir esta página
Imprimir

El 29 d’abril finalitza el termini per presentar els projectes solidaris a la VII Convocatòria d’Ajudes Sílvia Cuesta

El 29 d’abril finalitza el termini per presentar els projectes solidaris a la VII Convocatòria d’Ajudes Sílvia Cuesta
20 Abr
2022

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

4 projectes solidaris seran seleccionats i obtindran ajudes d’un màxim de 3.000€ cadascun

El 2 de juny es publicarà, a xarxes i web de @PortTarragona i @PortSolidari, els projectes guanyadors

PortSolidari impulsa la convocatòria per donar suport econòmic a projectes solidaris d’entitats sense ànim de lucre

El pròxim divendres 29 d’abril a les 14:00h finalitza el termini per presentar els projectes solidaris a la VII Convocatòria d’Ajudes Sílvia Cuesta sota el distintiu de PortSolidari.

La convocatòria es va obrir el passat 21 de març i té com a objectiu donar suport econòmic a projectes solidaris en àmbits d’actuació de la inclusió social, la inserció laboral, la discapacitat, la salut i l’educació a entitats sense ànim de lucre.

Aquest any consta de quatre ajudes econòmiques d’un màxim de 3.000 € cadascuna, sense que l’import total de cada projecte, pugui superar el 80% del pressupost total de la idea.

Cada projecte ha d’estar ‘apadrinat’ per una persona treballadora o jubilada de l’Autoritat Portuària de Tarragona (APT) que farà el paper d’interlocutor/a i de representació de la iniciativa que es vol presentar. Cal afegir que els projectes han de comptar amb una memòria on s’haurà d’establir de forma clara els objectius, el col·lectiu al qual va adreçat, l’impacte l’àmbit d’actuació, el pressupost econòmic, les accions a dur a terme i el calendari d’execució.

Les bases d’aquesta VII convocatòria es poden trobar a l’enllaç oficial https://www.porttarragona.cat/ca/port-i-ciutat/portsolidari. Cal omplir la sol·licitud publicada en aquest espai i s’haurà de presentar en el registre de l’Autoritat Portuària de Tarragona presentant també la memòria del projecte, etc.

El resultat final es publicarà el pròxim 2 de juny, a més, es pot seguir tota la informació sobre la convocatòria tant a xarxes socials @PortTarragona i @PortSolidari com a la pàgina web www.porttarragona.cat

Aquestes ajudes estan organitzades per PortSolidari, la Comissió Social de treballadors i treballadores de l’Autoritat Portuària de Tarragona, constituïda per donar suport a projectes i activitats solidàries. Va néixer el 2007 de la confluència de dues necessitats. La primera fer partícip a la plantilla del Port de la responsabilitat social per part de l’empresa i, per altra banda la de donar visibilitat a l’activitat social de les persones que l’integren.