Imprimir esta página
Imprimir

Port Solidari aporta 150 joguines per a la campanya de Nadal de la Creu Roja

Port Solidari aporta 150 joguines per a la campanya de Nadal de la Creu Roja
20 Dic
2021

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

PortSolidari col·labora, des de fa anys, amb la recollida de joguines educatives que no tinguin contingut bèl·lic ni sexista per a les festes nadalenques

Com cada any, PortSolidari ha col·laborat amb la Creu Roja per a la recollida de joguines destinades a la campanya de Nadal de l’entitat humanitària internacional; material que té com a requisits: ser nou, no sexista, ni de contingut bèl·lic i també educatiu.

Aquest 2021, PortSolidari, ha aportat 150 joguines educatives que el passat divendres 17 de desembre van ser lliurades a Creu Roja de Tarragona per a la seva campanya de Nadal.

PortSolidari, el grup solidari creat per la plantilla del Port de Tarragona, dona visibilitat a les activitats socials dels treballadors i treballadores i cada any creix en el nombre d’activitats que impulsa.

PortSolidari col·labora amb diferents entitats solidàries

Enguany també PortSolidari s’ha unit a la campanya que impulsa l’entitat Stella Maris-Apostolat del Mar de recollida de gorres de llana per als marines que arriben al Port de Tarragona durant els mesos de novembre i desembre. L'entitat treballa per donar suport a aquests mariners que es troben lluny de casa, moltes vegades en condicions precàries.

PortSolidari també enguany s’ha sumat a campanyes que impulsa Càrites Tarragona com ‘Cafè i caliu’, amb la compra d’aliments i productes d’higiene per a persones vulnerables, o la campanya permanent ‘Armari solidari’ de recollida de roba usada. Aquesta darrera campanya és activa tot l’any i ocupa un espai permanent en el vestíbul de l’edifici administratiu del Port de Tarragona.