Imprimir esta página
Imprimir

Extingit l’incendi d'una grua al moll de Castella

Extingit l’incendi d'una grua al moll de Castella
21 Dic
2018

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

Al voltant de les 21.30h s’ha donat per extingit l'incendi que s’ha produït aquesta tarda a una grua al moll de Castella durant d’operativa de cereals i farines del vaixell Geneva Star.

Des del Centre de Control i Vigilància (CCV) s’ha dirigit l’emergència d’acord amb el Pla d’Autoprotecció del Port de Tarragona (PAU) que ha mobilitzat Bombers del Parc Químic, Bombers de la Generalitat, Activa Mutua, SEM i Policia Portuària. Capitania Marítima i Salvament Marítim (SASEMAR) també intervenen en aquesta emergència. Alhora també han col·laborat efectius de la Guàrdia Civil.

En el transcurs de les tasques de salvament del gruista, un bomber de la Generalitat, del Parc de Tarragona, ha resultat ferit en caure per l'autoescala fins al terra. Una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) l'ha evacuat a l'hospital Joan XXIII de Tarragona, on li han realitzat una exploració per avaluar-ne l'abast de les lesions. Segons ha informat el SEM després d'una primera valoració, el seu estat és greu.