Calendario de eventos

El peix, de Roma a la nostra taula

   Domingo, 20. Mayo 2018, 11:30

 

 

'DIUMENGES AL MUSEU'

Taller i tastet gastronòmic amb Xavier Veciana.

Xerrada-degustació

Xavier Veciana, xef del restaurant Balandra del Serrallo

El tractament del peix en la gastronomia romana, i per extensió, a la cuina antiga, serà la base d’aquesta xerrada on coneixerem els sistemes de conserva que han perdurat fins ara; els peixos més habituals de consum, així com la pràctica d’algunes  receptes evolucionades de com els romans menjaven a taula: l’escabetx, els musclos amb salsa olivada o el verat amb salsa agredolça, la sípia,  el gàrum ...que al finalitzar la xerrada del xef serrallenc, podran ser degustades pels assistents a  aquesta activitat.

 A les 11:30 hores
  Sense reserva prèvia - Aforament limitat
 Activitat gratuïta. Activitat programada dins els actes del Festival Romà de Tarragona ​​​​​​​

 

 

El Museu del Port conserva i difon el patrimoni marítim i portuari, i el posa al servei dels escolars i del públic en general que el visita.

Museu del Port

Visiteu l'espai propi del Museu del Port en aquesta Web.
+ info

 

 

 

Localización 

Museu del Port
Moll de Costa
Tarragona
Catalunya
43004
Espanya
Telf. 977 259 434 . Recepció ext. 4411. Reserves 4422
http://www.porttarragona.cat/ca/port-i-ciutat/museu-port

 

 

 

id: 435