Print this page
Print

El Port Tarragona obre taquilla per a les invitacions als ‘Passejos màgics a la Golondrina’

El Port Tarragona obre taquilla per a les invitacions als ‘Passejos màgics a la Golondrina’
14 Dec
2023

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

Les passejades de caràcter familiar i gratuïtes s’organitzen del 27 al 30 de desembre a les 11h del matí

Es tracta d’una activitat inclosa dins de la programació ‘Un Nadal de Somni’ del Port Tarragona

Les persones interessades podran aconseguir la invitació gratuïta a la plataforma Entradium (https://entradium.com/es/events/passejos-magics-a-la-golondrina-dels-reis-mags-tarragona) a partir del 15 de desembre

Aquest divendres 15 de desembre, el Port de Tarragona, obre la taquilla per a aconseguir les invitacions gratuïtes als ‘Passejos màgics a la Golondrina’. Es tracta d’una activitat inclosa dins de la programació cultural que organitza el Port sota el nom ‘Un Nadal de Somni’. Les passejades s’organitzen del 27 al 30 de desembre a les 11h del matí. Per aconseguir les invitacions cal accedir a la plataforma https://entradium.com/es/events/passejos-magics-a-la-golondrina-dels-reis-mags-tarragona. Cal tenir en compte que, les persones interessades, podran obtenir un màxim de 4 entrades per adreça electrònica.

Un passeig màgic

L’èxit de les darreres campanyes amb la Golondrina ha fet que Port Tarragona-Moll de Costa incorpori, novament, la passejada marítima i, reobri l’oferta durant aquest Nadal 2023.

La coneguda Golondrina, des del Moll de Pescadors, escalfarà motors per donar la benvinguda a qui estigui interessat a redescobrir Nadal a la ciutat de Tarragona des del mar. L’excursió marítima convida, a grans i petits, a embarcar en una nova experiència, d’una hora de durada aproximadament.

Des de l’embarcació es pot gaudir de la meravellosa façana de la vila marinera del Serrallo i, des d’allà, s’endinsa a la mar per veure els molls, les instal·lacions, les operatives, etc. El recorregut, acompanyat amb una veu en off, va explicant, pas per pas amb descripcions, comentaris, anècdotes i història dels emplaçaments que es van visualitzant.

Aquests ‘Passejos màgics amb la Golondrina’ pretenen incorporar en aquest Nadal experiències i moments per compartir amb familiars i amistats, a la vegada que, volen apropar el Port a la ciutadania i, donar a conèixer la importància del Port dins del territori, no sols com a motor econòmic, sinó com a dinamitzador social.

El Port convida a participar en aquest màgic recorregut, un recorregut marítim per on, el pròxim 5 de gener, arribaran Ses Majestats els Reis d’Orient.