Print this page
Print

Més de 60 inscrits a les jornades "El conductor al capdavant" que se celebraran al Port de Tarragona

Més de 60 inscrits a les jornades "El conductor al capdavant" que se celebraran al Port de Tarragona
08 Nov
2023

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

L’acte organitzat per Transprime i Transporte XXI es celebrarà a la seu Institucional del Port de Tarragona

Per la celebració d’aquesta jornada el Port de Tarragona s’incorporarà a la Certificació de Carregador Responsable

La seu Institucional del Port de Tarragona serà demà dijous 9 de novembre l’escenari de la jornada “El conductor al capdavant” organitzada per Transporte XXI i que ja acumula més de 60 inscrits. La celebració d’aquesta jornada servirà també per signar l’acord d’incorporació de l’Autoritat Portuària de Tarragona a la Ceritificació de Carregador Responsable, una carta de compromís amb les condicions de treball dels conductors a les àrees de càrrega i descàrrega de les mercaderies.

L'Autoritat Portuària de Tarragona, juntament amb Transporte XXI i Transprime Spanish Shippers Council ja ho tenen tot a punt per a la conferència de demà dijous 9 de novembre "El conductor al capdavant" que es celebrarà  a la seu institucional del Port de Tarragona. Durant la jornada es presentarà el Certificat de Carregador Responsable, promogut per ESC (European Shipper's Council) i s’intercanviaran opinions i experiències entre transportistes i carregadors.

El Certificat de Carregador Responsable, és un segell de qualitat que acredita les empreses carregadores com a compromeses amb el benestar dels conductors. Prova que aquestes compten amb una sèrie de mesures orientades a la millora de les condicions de treball dels conductors als punts de càrrega i descàrrega.

Durant aquesta jornada, el Port de Tarragona s’adherirà al xàrter de bones pràctiques, ESC-IRU, en què es basa el certificat i que ha estat promogut per associacions de carregadors i de transport, en l’àmbit Europeu.