Print this page
Print

El Port Tarragona ja ho té tot a punt per la celebració del Med Hub Day 2021

El Port Tarragona ja ho té tot a punt per la celebració del Med Hub Day 2021
17 Nov
2021

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

Un total de 15 ponents es donaran cita en l’acte híbrid (online i presencial) que es celebrarà al Seminari de Tarragona

Després d’una edició 100% online aquest any la xifra d’assistents ha superat de nou els 100 inscrits

Tot llest per a que demà dijous 18 de novembre comenci la cinquena edició del Med Hub Day 2021.  El Seminari de Tarragona es prepara per a albergar aquest esdeveniment que atraurà entre dijous i divendres a nombrosos experts del sector de la logística de productes químics i petroquímics.

El Port de Tarragona ha organitzat un esdeveniment per promoure, debatre i intercanviar informació sobre els punts forts i les oportunitats que ofereix el mar Mediterrani com a plataforma logística per a productes químics i petroquímics. En total la xifra d’inscrits ha superat la barrera dels 100 participants entre online i presencial.

Durant les jornades s’han programat tres sessions diferents, la primera tractarà de Ports i terminals, la segona, ja divendres, sobre Companyies Petroquímiques i Hubs, i la última anirà sobre transició energètica i sostenibilitat. Per debatre sobre aquests temes hi ha un cartell de luxe amb la participació de ponents de gran prestigi internacional.

Josep Maria Cruset i Domènech (nascut a Riudoms, 1975) va ser nomenat president de l'Autoritat Portuària de Tarragona el novembre del 2018. Va ser alcalde de Riudoms durant 11 anys i mig. És llicenciat en Enginyeria Química per l´Escola Tècnica Superior d´Enginyeria Química de la Universitat Rovira i Virgili (ETSEQ) i té un MBA per la mateixa universitat. Està especialitzat en Gestió de Processos i Qualitat i ha treballat com a Especialista de Qualitat a la Diputació de Tarragona, organisme del qual és funcionari actualment en excedència.

Genoveva Climent és la directora comercial del Port Tarragona des del 2015, i també és la directora de ChemMed Tarragona, el clúster químic industrial, logístic, acadèmic i científic ubicat a l'àrea de Tarragona.

Ronald Backers format en logística, va començar la seva carrera el 1989 amb Philips a la distribució física. El 1991 es va incorporar al Port de Rotterdam al departament d'Innovació Portuària. Va començar amb projectes de logística de contenidors i més tard va treballar en projectes de desenvolupament del negoci de productes químics i logística i d'emmagatzematge de líquids a granel i en tancs al departament comercial.

Olivier Maronneaud és director de la consultoria química de IHS Markit, amb seu a París, França. Es va incorporar a l'equip de consultoria amb més de 5 anys d'experiència a la indústria petroquímica, on dirigeix projectes a mida, des de l'anàlisi de la indústria i la competència fins a la previsió de preus i la diligència deguda comercial en una àmplia gamma de cadenes de valor.

Anastasiya Mozgovoy va estudiar Administració d'Empreses a Esade Business School i a la Universitat Nacional de Singapur. Es va centrar en qüestions financeres i en l'anàlisi d'oportunitats de negoci a empreses en desenvolupament a Deloitte i Barcelona Business Angels. Més tard es va incorporar a l'empresa familiar Euroenergo i al hòlding del grup, on hi és des de fa set anys.

Javier Azagra Del Campo és des del 2019 Director d'Operacions a la Refineria de Repsol a Tarragona. En els seus 25 anys d'experiència, ha exercit diverses funcions, entre elles 4 anys com a Director d'Operacions a la Refineria de Repsol a la Corunya, 1 any com a Director d'Enginyeria i Desenvolupament a la refineria de Repsol a Cartagena i 3 anys com a Director General a Canaport LNG, la planta de regasificació de GNL de Repsol a New Brunswick (Canadà). Javier és Enginyer Químic per la Universitat d'Oviedo i Màster en Ciències dels Polímers per la Universitat de Washington a Seattle (EUA).

Albert García és enginyer industrial, especialitzat en organització industrial per l'ETSEI de Barcelona (Universitat Politècnica de Catalunya) i actualment és el cap de Logística i Infraestructura de la Planta de BASF a Tarragona. Té una llarga trajectòria a l'empresa, començant el 1987 essent nomenat el 1999 Cap de Logística Operativa del Site Tarragona. El 2006 va passar a desenvolupar el càrrec d'Information Manager Business Center Iberia; el 2010, Head of Logistics Business Center Europe South; el 2013, Site Logistics Functional Lead South Europe i finalment, el 2020, Head of Site Logistics & Infrastructure al Site de BASF a Tarragona.

Daniel de Miguel és llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses per la Universitat Rey Juan Carlos (Madrid) i va realitzar un Màster Management Program a Headspring Executive Development - IE Business School. Actualment és Director d'Operacions de Trading Shipping i Bunker a Cepsa, tot i que compta amb més de 23 anys d'experiència a la companyia. Ha ocupat llocs directius com a Executiu de Vendes, Director d'Operacions de Betún i Director d'Operacions de Búnquer. També és professor adjunt a l'IME (Institut Marítim Espanyol).

Paul Hickin és director de S&P Global Platts. S'incorporà a l'empresa el 2015 i dirigeix el contingut de petroli i transport marítim d'EMEA. També dirigeix Bunkerworld a nivell mundial. Paul ha treballat a Fitch Ratings, al Wall Street Journal i Dow Jones Newswires. També ha treballat com a economista.

Jordi Anglès Jové va néixer a Tarragona el 1991. Es va graduar com a Enginyer Tècnic Industrial (especialitzat en mecànica) el 2012 a la Universitat Rovira i Virgili (Tarragona). També compta amb un Màster en Cadena de Subministrament, Transport i Mobilitat i Postgrau en Vehicles i Operacions de Serveis Ferroviaris a la Universitat Politècnica de Catalunya. Des del 2014 va treballar a diverses empreses internacionals d'exportació i logística ubicades a l'Àrea Metropolitana de Barcelona. El 2018 es va incorporar a Port Tarragona, on va desenvolupar funcions com a Tècnic de Serveis i Operacions Portuàries. El juny del 2019 va ser nomenat Coordinador Comercial, on gestiona els projectes del tràfic de líquids a granel.

Josep Forcadell és el Director Comercial i de Desenvolupament de Negoci de Vopak Terquimsa. És llicenciat en Màrqueting i Comerç Internacional i compta amb més de 20 anys d'experiència en el context internacional d’empreses químiques i logístiques, centrant-se principalment en la importació-exportació, màrqueting i vendes, desenvolupament de negoci i gestió de comptes. També és responsable del Servei d'Atenció al Client i ha liderat diversos projectes de millora en la gestió de processos i desenvolupament de programari, incloent un projecte d'integració de Customer Poral i Customer EDI. Des del 2020 lidera el Desenvolupament de Negoci per facilitar la transició energètica (és a dir, combustibles sostenibles, hidrogen, LOHC i CCS).

Patrick Kulsen és director general d´Insights Global, formada per PJK International i TankTerminals.com. Actualment exerceix el paper de director general i consultor sènior. El 2006 Patrick es va unir a PJK com a segona persona amb el seu pare Pieter Kulsen. Tots dos van fer créixer l'empresa fins a la seva forma actual. El 2013 va adquirir oficialment l'empresa i el 2016 PJK i TankTerminals.com es van fusionar en una sola empresa.

Com a director general, Patrick és responsable del negoci diari i a llarg termini de tot el grup. Després de la integració i la reorganització de TankTerminals.com i PJK en un sol negoci, el creixement de la nova empresa és ara el seu principal objectiu.

Patrick dirigeix ​​projectes de recerca de mercat i de consultoria per a diversos clients en el comerç de petroli, la distribució de productes petrolífers/químics i empreses d'emmagatzematge de tancs. Els projectes més recents s'han centrat principalment a la Due Diligence comercial i de mercat dels actius de les terminals de tancs en venda.

Patrick és llicenciat en Finances Quantitatives (MSc.), Enginyeria Industrial (MSc.) i Enginyeria Mecànica (B).

Fran Sánchez és Enginyer Industrial per l'Escola d'Enginyers de Bilbao. També té un MBA per la Universitat del País Basc. Actualment és Líder de Logística d'Hidrocarburs a Dow Chemical Ibèrica, on porta treballant els darrers 16 anys, en els que ha ocupat diferents llocs a les àrees de Fabricació i Cadena de Subministrament.

Martijn Elbers és especialista en transport intermodal. Després de 9 anys exercint diverses funcions a Vos Logistics, va fundar l'operador intermodal Shuttlewise. Aquesta empresa gestionava anualment més de 1000 trens intermodals a través d'Europa, principalment des del nord d'Europa fins a Itàlia i Espanya. Després de l'adquisició de Shuttlewise el mes de març passat, va començar un nou treball com a Cap de Vendes Intermodal a Lineas.

Leandro Crespo es va incorporar a Tepsa fa més de 14 anys, on ha ocupat diferents llocs directius com ara: Director d'Estratègia i Expansió, Director de Desenvolupament de Negoci Internacional i Director d'Operacions Corporatives. Actualment compagina la funció corporativa amb la direcció de la Terminal de Tarragona.