Print this page
Print

L’enregistrament d’un videoclip musical nou premi a la mostra PortAutors/es del Port Tarragona

L’enregistrament d’un videoclip musical nou premi a la mostra PortAutors/es del Port Tarragona
15 Sep
2021

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

El videoclip es gravarà dins dels espais portuaris i estarà dissenyat per un equip de professionals

L’organització de PortAutor/es triarà l’artista i el tema protagonista del videoclip promocional

La convocatòria, per inscriure’s a la mostra PortAutors/es, estarà oberta fins al pròxim dilluns 20 de setembre en aquest enllaç https://tuit.cat/n9f3F

La quarta edició de PortAutors/es, organitzada pel Teatret del Serrallo, un dels espais del Moll de Costa del Port Tarragona, ha arribat aquest any amb força i amb moltes novetats.

Una de les darreres innovacions és la introducció d’un nou premi que consistirà en l’enregistrament d’un videoclip musical que es durà a terme dins dels espais portuaris i estarà dissenyat per un equip de professionals del sector audiovisual.

La mostra musical compta a hores d’ara amb el ‘Premi del jurat’, el ‘Premi del públic’, el ‘Premi a l’artista local, i el nou premi ‘Premi FIM Vila-seca’ que es va presentar el passat 24 d’agost. A tots aquest premis, se n’hi afegeix un 5è: aquest nou premi ‘Premi videoclip PortTarragona’, amb la finalitat que cada premi tingui un perfil diferent per recompensar el talent musical des de vessants diferents de la creativitat musical i artística del nostre entorn.

L’organització de la mostra PortAutors/es serà l’encarregada de triar l’artista i el tema guanyador per tal de crear un audiovisual que serveixi de suport i difusió a la carrera professional de l’artista. Per altra banda, el fet que la gravació es faci als espais portuaris del Port Tarragona, té com a objectiu donar a conèixer indrets desconeguts i amb encant especial que es troben dins i fora del recinte portuari tarragoní.

Reconeixent el talent musical local

Amb aquesta quarta edició de la mostra, PortAutors/es agafa molta més força com a projecte musical que, potencia i fa visibles als artistes i compositors/es del nostre territori.

La convocatòria per poder participar a PortAutors/es estarà oberta fins al pròxim 20 de setembre. Les bases i el formulari d’inscipció es poden trobar a la pàgina oficial https://tuit.cat/n9f3F.

L’organització de PortAutors/es treballa, any rere any, per crear noves possibilitats i nous espais per tal d’engrandir una mostra que promet ser trampolí professional dels artistes que es presenten.