Print this page
Print

Estabilitzat un incendi de biomassa al moll d’Aragó

Estabilitzat un incendi de biomassa al moll d’Aragó
25 Sep
2020

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

El Port de Tarragona manté activat el nivell 1 del Pla d’Autoprotecció (PAU) per l’incendi que s’ha produït aquest migdia a causa del fort vent a la parva de biomassa emmagatzemada entre els Molls d’Aragó i Navarra.

Tres dotacions de bombers del Parc Químic del Port de Tarragona i diversos vehicles del cos de Bombers de la Generalitat de Catalunya treballen en les tasques d’extinció amb el suport per mar de dos dels cinc remolcadors del Port de Tarragona, la seva actuació ha contribuït significativament a reduir les flames. Els efectius continuen treballant per extingir completament el foc i maquinària pesada treballa per escampar l’estella per tal d’evitar represes.

A causa del fum, s’han desallotjat preventivament algunes instal·lacions properes, sense cap afectació personal. A causa del foc, ha cremat un vehicle estacionat a la zona i una de les naus adjacents ha patit danys a la façana.

Des del primer moment, s’ha tallat la circulació viària als molls i s’ha aturat l’operativa marítima que es pogués veure afectada.

El Port de Tarragona ha constituït el Comitè d'Emergències que es troba operatiu al Centre de Control i Vigilància i simultàniament s’ha establert un Centre de Control Avançat al lloc de l’incendi, que continua amatent a l’evolució de l’incendi.