Escollits els vuit finalistes de PortAutors/es 2018

Escollits els vuit finalistes de PortAutors/es 2018
08 Nov
2018

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

El diumenge 18 de novembre a les 12.30 hores es farà l’entrega dels premis

Alba Vilanova, Josep Lluís Notari, Susannes, Ivory Tusk, Yuhniversia, Eloi Duran, Clàudia Cabero i Azote són els vuit finalistes de la mostra musical PortAutors/es 2018, organitzada pel Port de Tarragona i el músic Quique Colmenar, que han estat elegits per un jurat especialitzat. I tots ells estan participant des del passat dilluns, dia 5, i fins al pròxim dijous, dia 15 de novembre, de la votació del premi del públic. Mostra que es va iniciar el dia 18 de juny, amb una participació de 23 autors i autores musicals en aquesta primera edició.

 

PortAutors/es 2018 donarà dos premis: un resultant de la votació popular, en què qualsevol persona pot participar a través dels enllaços que hi ha al web del Port de Tarragona (porttarragona.cat), al web de participo.cat i a les pàgines de facebook, de @portautors i de @teatretdelserrallo, fins al dijous, dia 15 de novembre; i l’altre premi serà atorgat al seleccionat pel jurat especialitzat de PortAurtors/es, després de les seves actuacions el dissabte, dia 17 de novembre, des de les 18 hores fins a les 20 hores, al Teatret del Serrallo, que estarà obert per tothom que vulgui escoltar aquestes propostes musicals.

El diumenge 18, a les 12.30 hores, tindrà lloc l’entrega dels premis i aquí es desvetllarà el guanyador o guanyadora del premi del públic, que rebrà un equip de gravació, patrocinat per una reconeguda marca de productes musicals, com és Audio-Technica. I el guanyador o guanyadora de PortAutors/es 2018, per part del jurat, rebrà el premi de la seva participació en les diferents programacions del territori, com són JaVeus 2019, Altacústic 2019, Santa Tecla 2019, Accents 2019 i PortAutors/es 2019.

En finalitzar l’entrega dels premis, actuarà Xarim Aresté, un dels artistes en gira del panorama musical català, amb una veu i una posada en escena que no deixarà indiferent a ningú. Podeu reservar la vostra invitació al web de participo.cat.

 

El Teatret del Serrallo

 
+ info
    

Moll de Costa

+ info

 

 

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona