Print this page
Print

Asoprovac Catalunya organitza a Tarragona la jornada ‘Reptes del boví de carn: obertura de nous mercats i la PAC post 2020’

Asoprovac Catalunya organitza a Tarragona la jornada ‘Reptes del boví de carn: obertura de nous mercats i la PAC post 2020’
25 Oct
2018

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

Es du a terme el dilluns 29 d’octubre, de les 17.45 a les 20.15 hores, a la Sala d’Actes de l’Autoritat Portuària del Port de Tarragona

Asoprovac Catalunya organitza dilluns 29 d’octubre, a la tarda, amb la col•laboració del Port de Tarragona, la seva quarta jornada tècnica, dedicada en aquesta ocasió a les exportacions a nous mercats del vaquí de carn i a la proposta de la nova Política Agrària Comuna (PAC) post 2020, amb la participació d’experts en aquests dos temes.

La jornada començarà amb la presentació de la mateixa a càrrec de Ricard Godia, president d’Asoprovac Catalunya; Josep Andreu, president del Port de Tarragona, i un representant de l’empresa MSD.

Entre d’altres intervindran Valentín Almansa, director general de Sanitat de la Producció Agrària del Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA), que parlarà de Sanitat i exportació; Matilde Moro, gerent d’Asoprovac Nacional, que explicarà la situació del boví de carn (exportacions, importacions, preus, etc.); Esther Herranz, eurodiputada i ponent de l’informe principal del Parlament Europeu sobre la reforma de la PAC per al període 2021-2027, que abordarà la proposta d’aquesta nova PAC, i Ricard Ramon, cap d’unitat adjunt d’Agricultura de la Comissió Europea, que exposarà Com pot afectar la nova PAC al vaquí de carn.

A darrera hora, s’ha afegit la xerrada sobre la PAC a Catalunya a càrrec d'Oriol Ansón, director general de Desenvolupament Rural del Departament d’Agricultura (DARP).

L’acte de cloenda estarà presidit per Teresa Jordà, consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya.

La jornada forma part del Pla Anual de Transferència Tecnològica (PATT) del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat.

Més informació: Asoprovac Catalunya (Tel. 933 238 205) o Isidre Font-Comunicació d’Asoprovac Catalunya (Tel. 620 819 383)

 

Tràfic d'animals vius

 
+ info
    

Estadístiques

 
+ info
 

Tagged under