Print this page
Print

El Port de Tarragona rep el Distintiu de garantia de qualitat ambiental

El Port de Tarragona rep el Distintiu de garantia de qualitat ambiental
21 Sep
2016

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

El Port de Tarragona ha rebut el Distintiu de garantia de qualitat ambiental per la flota de vehicles respectuosa amb el medi ambient.
L’acte de lliurament es va dur a terme ahir i va ser presidit pel conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, qui va fer entrega dels distintius als representants de les organitzacions que han obtingut aquesta ecoetiqueta en la categoria de Flotes de vehicles, en els darrers tres anys. Aquest distintiu és el sistema català d’etiquetatge ecològic que reconeix aquells productes i serveis que compleixen uns determinats requisits ambientals més enllà dels que estableix la normativa vigent.

Joan Basora, director de Desenvolupament Corporatiu i Sostenibilitat del Port de Tarragona va ser l’encarregat de rebre aquest distintiu, que reconeix la flota de vehicles del Port de Tarragona com a eficient i que contribueix a la millora de la qualitat de l’aire; així com també l’ecoeficiència i la sostenibilitat en la planificació i gestió de la mobilitat dels vehicles de motor i contribuir en la lluita contra el canvi climàtic mitjançant la reducció de les emissions de CO2.

L’objectiu del Port de Tarragona és aconseguir un entorn favorable per al seu desenvolupament social i econòmic

L’aposta per la preocupació ambiental és un els objectius principals per al Port de Tarragona com a eina per una major competitivitat. El Port de Tarragona és motor econòmic del territori amb una creació de més de 7.000 llocs de treball entre directes i indirectes i amb un gran impacte en el desenvolupament econòmic i social. Així mateix, l’objectiu és continuar creixent però de manera sostenible impulsant contínuament projectes de millora que es basen en criteris de sostenibilitat ambiental, que garanteixin una adequada gestió dels recursos naturals i la protecció de l’entorn portuari, responent al seu torn a les demandes actuals de la societat.