Print this page
Print

El Port de Tarragona acull una jornada tècnica de Qualimac

El Port de Tarragona acull una jornada tècnica de Qualimac
16 Sep
2016

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

La sala d'actes de l'edifici de l'Autoritat Portuària de Tarragona va ser ahir l'escenari d‟una jornada tècnica organitzada per l'Associació pel Control i la Promoció de la Qualitat de les Primeres Matèries (Qualimac). La jornada ha reunit a més de 50 professionals entre representants de fàbriques de pinsos, importadors de primeres matèries, comerciants i d'altres empreses interessades per la qualitat i seguretat alimentària de les primeres matèries agroalimentàries.

El president del Port de Tarragona, Josep Andreu, va donar inici a l'acte, i en el seu discurs va destacar que “el Port de Tarragona té una vocació històrica amb el sector agroalimentari del qual és líder i referent europeu. Aquesta és una fita de la qual ens sentim molt orgullosos i satisfets, però no volem acomodar-nos”. Josep Andreu va explicar als assistents la realitat del Port de Tarragona, els serveis i infraestructures que el consoliden el centre logístic del sector agroalimentari al Mediterrani.

Al seu torn, el president de Qualimac, Xavier Solanes, va agrair la presència als assistents, i al Port de Tarragona la seva col·laboració en la jornada. Xavier Solanes va posar de relleu l'activitat estratègica de Qualimac, des de 1996 vetllant pel control i la promoció de la qualitat de les primeres matèries.
A més, el Port de Tarragona es converteix en punt de connexió entre la matèria primera que s'importa, per a alimentar l'oví, l'aviram i boví de la ramaderia del hinterland, y posteriorment s'exporten també a través del Port de Tarragona, amb destinació països del nord d‟Àfrica.

Fabián Campillay, Agriculture Division Manager de Inspectorate Española S.A. (Bureau Veritas Commodities Division) va ser l'encarregat de dur a terme una ponència sota el títol "Com fer un mostreig representatiu d‟un carregament de primeres matèries per a pinsos‟. Finalment, els assistents van realitzar una visita pel Port de Tarragona on van poder conèixer de primera mà les instal·lacions de l'empresa Silos de Tarragona, SA (SITASA).