Línies Regulars

El Port de Tarragona: connexió amb 60 països

El Port de Tarragona manté línia amb 60 països, a través de les línies marítimes regulars que té establertes amb ports de tot el món. Aquestes línies establertes fan possible que des del Port de Tarragona una mercaderia pugui arribar a qualsevol lloc del món.

El Port de Tarragona, conscient de la necessitat de les empreses del territori de projectar-se cap a l'exterior, ha fet una aposta per dotar-se de les instal·lacions adaptades a les necessitats que demanden els nous tràfics. L'estratègia focalitza en la logística de serveis integrals per a tot tipus de mercaderies, cap a qualsevol destinació. I és que les empreses de l'àrea d'influència del Port de Tarragona, estratègicament posicionades dins de l'arc mediterrani, no poden desaprofitar l'oportunitat d'obrir-se a nous mercats.

 

 

 Ampliant les connexions

Al Port de Tarragona treballem intensament per ampliar les connexions a escala internacional en benefici del teixit empresarial i industrial del país.

 

 

Vincles amb els grans centres productius

Les nostres accions comercials  se centren, en establir i enfortir vincles, sobretot amb les àrees geogràfiques on es localitzen els grans centres productius.

 

 

 

 

Cercador de Línies Regulars

 

Canals socials

Propers esdeveniments fires i jornades

Dimecres 2 Octubre 2019
Dimecres 2 Octubre 2019
10:00 - 17:00
2ª Jornada Automation Digital Port
Sala d'actes de l'Autoritat Portuària de Tarragona

Diumenge 6 Octubre 2019
Diumenge 6 Octubre 2019
00:00 - 00:00
Argus Olefins & Aromatics European Seminar

Dilluns 7 Octubre 2019
Dimecres 9 Octubre 2019
00:00 - 00:00
EPCA Annual Meeting

 

 

On som?

 

 

 

 

SABER-NE MÉS

 

 

Nota informativa 

El pròxim 24/09/2019 l'horari del registre general serà de 9.00 hores a 13. 00 hores a la segona planta de l'edifici d'oficines (Secretaria General), amb independència de la disponibilitat de la seu electrònica les 24 hores del dia.
 

 

Accedeix a la seu electrònica