Imprimir aquesta pàgina
Imprimir

El Port Tarragona convida a la ciutadania a la festa de l’encesa de les llums del Serrallo i Moll de Costa

El Port Tarragona convida a la ciutadania a la festa de l’encesa de les llums del Serrallo i Moll de Costa
01 Des
2022

L’esdeveniment, obert al públic, es durà a terme aquest divendres 2 de desembre a les 18h davant de l’església del Serrallo

L’acte comptarà amb la participació de l’Agrupació coral i dels gegants del Serrallo a més d’un espectacle de la cia Genovesa Narratives Teatrals

Tot anirà acompanyat amb la tradicional xocolata calenta amb melindros, coca i cava i es finalitzarà amb un vistós castell de focs

 

El Port Tarragona convida a la ciutadania a la festa de l’encesa de les llums de Nadal del Serrallo i del Moll de Costa.

Un acte, obert a tot el públic i organitzat en col·laboració entre Port i Associació del Veïnat del Serrallo, que es durà a terme el divendres 2 de desembre a les 18h davant de l’església del Serrallo. Es comptarà amb la participació de l’Agrupació Coral i dels Gegants del Serrallo i amb un espectacle de la companyia Genovesa Narratives Teatrals. A més, tothom podrà gaudir de la tradicional xocolata calenta amb melindros, coca i cava per gaudir d’un dels moments més simbòlics de la ciutat i, es finalitzarà amb un vistós castell de focs.

L’encesa de llums de Nadal és un dels primers actes que formen part del programa ‘Nadal de Somni’ presentat aquesta mateixa setmana pel Port Tarragona. Un programa farcit d’activitats que es desenvoluparà a la “Rambla de la Cultura” en un Moll de Costa convertit en el “Passeig dels Estels”.

L’any passat es va ampliar i renovar l’enllumenat del Serrallo i del Moll de Costa, enguany s’ha tornat a apostar per una il·luminació màgica i plena de color. L’objectiu és que el fet de caminar pel “Passeig dels Estels” sigui una activitat en si mateixa.

Totes les activitats són gratuïtes i es duen a terme en diferents espais del Moll de Costa, com l’Arxiu del Port, el Museu, el Teatret del Serrallo, l’Escala Reial, els Tinglados, la pèrgola del Serrallo i el mateix passeig del Moll de Costa. Fins al 6 de gener un centenar d’actes culturals, artístics i esportius ompliran la #RamblaDeLaCultura.