Imprimir aquesta pàgina
Imprimir

El Port Tarragona presenta el nou projecte de creuers en la fira internacional Seatrade Cruise Global de Miami

El Port Tarragona presenta el nou projecte de creuers en la fira internacional Seatrade Cruise Global de Miami
27 Abr
2022

Es tracta d’una fira que se celebra del 25 al 28 d’abril a Miami (Florida, Estats Units)

El nou Moll de Balears i la nova participació de Global Ports Holding com a gestor de creuers a Port Tarragona dos dels punts forts de Port Tarragona a la fira

Port Tarragona i Global Ports Holding han reunit a professionals del sector per explicar la destinació Tarragona-Costa Daurada i els avantatges de Tarragona Cruise Port

Aquest dimarts 26 d’abril, el Port de Tarragona ha presentat el seu nou projecte de creuers a la fira a la internacionalment Seatrade Cruise Global a Miami (Estats Units), en un acte a l’estand de Global Ports Holding (GPH). L'esdeveniment conjunt durant la Seatrade Cruise, protagonitzat, el president de l’Autoritat Portuària de Tarragona (APT), Josep M.Cruset i CEO Global Ports Holding, H. Emre Sayin, han servit per presentar el nou partenariat, iniciat al mes de març d’enguany, i el projecte del nou edifici a la terminal de creuers del Moll de Balears, que estarà en actiu el pròxim estiu 2023.

Global Ports Holding, l’operador de creuers més gran del món, és l’adjudicatari oficial del servei de creuers a Tarragona i construirà una nova terminal de creuers al Moll de Balears al Port Tarragona. L’acord, signat el gener de 2022, formalitza a Global Ports Holding com a concessionari, durant 12 anys, per gestionar els serveis per als passatgers de creuers a Tarragona. GPH construirà una innovadora, sostenible i eficient terminal, un projecte que planeja invertir 5,5 milions d’euros en una terminal d’última generació.

Emre Sayin ha declarat que ‘estem encantats d’haver estat escollits com a operador d’un port amb un potencial tan alt. Tarragona és realment una destinació bonica amb grans connexions. Esperem destacar la seva història i la seva cultura, al mateix temps que construïm una terminal nova i respectuosa amb el medi ambient que complementarà el port i el destí.’

Per altra banda, el Port Tarragona ha explicat els principals atractius de Tarragona i de la Costa Daurada com a destinació turística i el potencial de les instal·lacions portuàries tarragonines, entre ells el nou Moll Balears. Un moll construït en un any i mig, i en el qual s’han invertit 30 milions d’euros. Es tracta d’una infraestructura multipropòsit, inaugurat el passat mes d’octubre de 2021, que permet augmentar la línia d’atracada de creuers en 700 metres i oferir una operativa molt més còmoda i àgil. Aquesta infraestructura representa una millora qualitativa per a l’activitat creuerística, ja que obre la porta a acollir creuers més grans i permet l’atracada de més vaixells de manera simultània (fins a 4 creuers).

El president del Port Tarragona ha comentat que ‘l’associació amb Global Ports consolida el projecte de creuers al nostre Port. La seva experiència i professionalitat ajudaran a rellançar aquesta activitat a la nostra ciutat i a recuperar els resultats prepandèmics en dos anys. Ens alegrem que, a partir d’ara, Tarragona estarà disponible per a més visitants de tot el món’. El Port va assolir 128.000 passatgers l’any 2019. Xifra rècord que els anys següents 2020 i 2021 no es va poder assolir, ja que l’activitat creuerística va aturar la seva activitat a tot el món.

Tarragona, a la Seatrade Cruise Gobal

Seatrade Cruise Global és una fira internacional per a la indústria del creuer que reuneix als principals compradors, proveïdors i agents en una trobada de feina caracteritzada per treball en xarxa, compres, innovació i educació mediambiental al sector.

El Port Tarragona i Tarragona Cruise Costa Daurada es presenten en aquest esdeveniment internacional amb l’objectiu principal de donar a conèixer Tarragona, la Costa Daurada i Terres de l’Ebre com una oferta turística i destinació de creuers d’alta qualitat.

Durant els 4 dies de la fira, del 25 al 28 d’abril, el president del Port, Josep Maria Cruset, i l’equip comercial encarregat del tràfic de creuers, explicaran el potencial de Tarragona i de la Costa Daurada com a destí de creuers davant dels principals agents turístics a escala internacional, en la reunió més important del sector a escala mundial.

- https://www.porttarragona.cat/ca/port-i-ciutat/ciutat-creuershttps://www.porttarragona.cat/ca/serveis-negoci/negoci/trafics/creuers

Welcome to Tarragona Cruise Port

 

Etiquetat com