La balena Moby Dick protagonista de la 3a edició de ‘Teatret de Conte’ organitzada pel Teatret del Serrallo del Port Tarragona

La balena Moby Dick protagonista de la 3a edició de ‘Teatret de Conte’ organitzada pel Teatret del Serrallo del Port Tarragona
14 Oct
2021

Durant el cap de setmana 23 i 24 d’octubre, el Teatret, convida a grans i petits, a participar en un misteriós viatge centrat en la balena, Moby Dick, de la novel·la de Herman Melville

Les entrades, gratuïtes, estaran disponibles a partir del 14 d’octubre a l’espai https://www.porttarragona.cat/ca/port-i-ciutat/teatret-del-serrallo i a https://entradium.com/

La proposta de programació inclou espectacle de titelles, treballs manuals, contes i alguna sorpresa

El pròxim 23 i 24 d’octubre el Teatret del Serrallo del Port Tarragona enceta la tercera edició del cicle ‘Teatret de Conte’, edició que girarà al voltant de la figura protagonista de l’obra literària d’Herman Melville, la balena Moby Dick.

El Teatret recrearà espais d’escolta, de creació i de participació per a les famílies amb propostes variades com, la narració de contes i l’organització de tallers per a totes les edats. L’espai del Teatret acostarà una versió diferent de l’obra literària d’Herman Melville mitjançant les narracions de l’Agustí Farré, la innovació del Centre de Titelles de Lleida i la particular història d’amor de l’Eudald Ferré que, convidarà a conèixer a la petita Moby Dick en persona.

Les entrades, gratuïtes, es podran adquirir a la pàgina del Port Tarragona- Teatret del Serrallo https://www.porttarragona.cat/ca/port-i-ciutat/teatret-del-serrallo i a la plataforma https://entradium.com/ a partir del 14 d’octubre. Cal afegir que totes les activitats tindran un aforament limitat i estaran subjectes als protocols i mesures d’higiene i seguretat que estiguin en actiu per la COVID-19.

Per arrodonir la proposta el Port sortejarà, entre el públic assistent, 16 invitacions per fer la visita a l’Observatori blau del Museu del Port de Tarragona, i així, conèixer el fons marí de ben a prop.

Programació 23 i 24 d’octubre

‘Teatret de Conte’ s’estrenarà el dissabte 23 d’octubre, d’11:30h a 12:30h, al Teatret del Serrallo amb ‘Fem Balenes amb Agustí Farrè’, un del conta contes més veterans del territori. Una activitat adreçada a tots els públics però, recomanada per a canalla a partir dels 3 anys. En aquesta primera sessió es podrà gaudir construint una màgica i innovadora balena i escoltant les narracions dels contes de l’Agustí.

La segona sessió tindrà lloc el mateix dissabte, 23 d’octubre a les 18:00h, també al Teatret del Serrallo, sota el títol ‘On vas Moby Dick?’. Es tracta d’una trobada, representada pel Centre de titelles de Lleida, que consistirà en una adaptació lliure del clàssic d’Herman Melville, escenificat per a públic familiar, on els titelles de taula, la projecció d’animacions i les cançons endinsaran al públic en la història d’una gran balena blanca, Moby Dick. De la mà de dos personatges, en Tim i la Kalin, es reviuran les aventures de la gran balena blanca per deslliurar-se dels arpons del capità Ahab i seguir nedant lliure pels 7 mars.

El diumenge 24 d’octubre, l’edició canvia d’escenari i organitza quatre sessions, 11h, 12h, 13h i 17:30h, de ‘La petita Moby Kick d’Eudald Ferré’ a la Sala 2 del Refugi 1 del Moll de Costa. Tota una aventura que ens submergirà en l’oceà fantàstic i l’experiència submarina amb la Moby Dick. Les balenes, per petites que siguin, són grans, molt grans i és difícil trobar-les a terra ferma. Però hi ha una força capaç de fer-les emergir del fons marí. La (petita) Moby Dick s’ha enamorat i ha emprès un misteriós viatge continental per buscar la persona que va deixar "la carta d’amor més bonica del món" dins una ampolla surant pel mar.

El Teatret es transformarà en un espai màgic on tot serà possible i permetrà la creació de records, moments, experiències i un món de fantasia que grans i petits mantindran en el seu imaginari.

El més visitat

Treballa amb nosaltres

Treballa amb nosaltres

Borsa de treball de la Autoritat Portuària de Tarragona
Servei atenció al client

Servei atenció al client

Contacta amb nosaltres
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Perfil del Contractant

Perfil del Contractant

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

Notícies d'interés i actualitat de la Autoritat Portuària de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA D'ENTREGUES D'AGROALIMENTARIS
Situació de Vaixells

Situació de Vaixells

Gisweb, programa de situació de vaixells, escales i moviments
Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis i comunicats per al vaixell, la mercaderia i el passatge

Centre d'acreditacions

Centre d'acreditacions

Procés administratiu que comporta certificar a una empresa/organització per accedir-hi al Port

Tràfics

Tràfics

Tràfic de mercaderies a la Autoritat Portuària de Tarragona