Atrás

Els contes, protagonistes de les activitats culturals al Port de Tarragona

Els contes, protagonistes de les activitats culturals al Port de Tarragona
18 Oct
2018

Els contes, protagonistes de les activitats culturals al Port de Tarragona

Aquest cap de setmana estan programades diverses activitat culturals on el conte és el protagonista, tant les activitats que es realitzen al Teatret del Serrallo com les que estan programades al Museu del Port, al Moll de Costa.

Així, al Teatret del Serrallo, aquest divendres dia 19 d’octubre tindrà lloc un taller/conferència a càrrec de l’Escola de Lletres. Aquesta escola és l’encarregada de vehicular les activitats al voltant de l’acció formativa literària a la nostra ciutat. D’aquí que s’hagi cercat la seva implicació d’una manera activa en aquest celebració. Es vol donar un tomb al conte com a gènere literari en tots els sentits i aspectes. El taller es durà a terme de 18 a 20 hores.

També, el dissabte 20 d’octubre, es realitzarà un taller de creació, miniquadern, per als més petits al vestíbul del Teatret durant tot el dissabte. D’11 a 13 hores es projectarà la pel•lícula Charlie i la Fàbrica de Xocolata i, a continuació, un taller de xocolata a càrrec de la pastisseria Conde. I, a les 18 hores es realitzarà un espectacle familiar d’una hora de duració, amb la reconeguda contacontes Jordina Biosca, sota el títol La meravellosa medicina d’en Jordi, que és un conte de Roald Dahl per a nens i nenes a partir de cinc anys.

Ja per la tarda d’aquest dissabte 20 d’octubre, a les 20.30 hores i fins a les 22 hores, un espectacle per a adults, amb l’actriu Assumpta Mercader, amb l'espectacle Intercanvi de parelles i altres contes, també de Roald Dahl. Són històries que ens parlen d’amor, de sexe, d’ambició i, en definitiva, de la condició humana. Això sí, sempre vista a través del sedàs de Roald Dalh. L’Assumpta Mercader (acompanyada en aquesta ocasió per la violinista Núria Robert) encarna de forma magistral els diferents personatges d’aquest recull de contes, plens de somriures, rialles i reflexió.

Museu del Port

El Museu del Port al Moll de Costa del Port de Tarragona serà l’escenari, el proper diumenge dia 21 d’octubre, a les 12 hores, del Ballmanetes amb la contacontes Marta Gorchs. Aquesta és una activitat familiar dirigida a famílies amb infants de 2 a 4 anys.

Agenda d'activitats

 
+ info
    

Moll de Costa

+ info

 

Canals socials

Propers esdeveniments fires i jornades

Dimarts 20 Octubre 2020
Dijous 22 Octubre 2020
00:00 - 00:00
Fruit Attraction
Madrid

Dilluns 26 Octubre 2020
Divendres 30 Octubre 2020
00:00 - 00:00
Posidonia

Dijous 29 Octubre 2020
Divendres 30 Octubre 2020
00:00 - 00:00
European Commodities Exchange (ECE)

Avís de circulació

19 Octubre 2020
30 Octubre 2020
Tall de trànsit rodat: ACCÉS de REUS
Accés Moll Llevant

 

  Ajudeu-nos a millorar

      Heu trobat alguna incidència? 

                Aviseu-nos