Imprimir aquesta pàgina
Imprimir

Nota informativa sobre la Seu Electrònica del Port de Tarragona

Nota informativa sobre la Seu Electrònica del Port de Tarragona
25 Gen
2018

L’entrada en vigor de les Lleis 39/2015, d’1 d’octubre, del Procediment Administratiu Comú de las Administracions Públiques i 40/2015, de la mateixa data, de Règim jurídic del Sector Públic, comporta noves obligacions en relació als registres electrònics.

La Llei 39/2015 estableix en el seu article 14, que les persones jurídiques i també els que exerceixin una activitat professional que requereixi estar col.legiat obligatòriament, hauran de relacionar-se a traves de mitjans electrònics amb les Administracions Públiques per a la realització de qualsevol tràmit d’un procediment administratiu. Òbviament, en el cas de les persones físiques citades, només quan intervinguin precisament en l’exercici de dita activitat professional.

Per a la resta de persones físiques el relacionar-se electrònicament amb l’Administració és un dret, no una obligació; és a dir, serà voluntari i podran triar si es comuniquen amb les Administracions Públiques mitjançant paper o per mitjans electrònics.

En aquest sentit a través de la seu electrònica del Port de Tarragona es proporciona el punt d’accés als seus tràmits i serveis de forma electrònica.

Amb això, donem un pas més en el nostre intent per apropar l’Administració al ciutadà, tractant de facilitar la seva relació amb les persones i convertint la nostra organització en un lloc accessible i orientat a la satisfacció de les necessitats dels nostres clients.

Així, posem el Port de Tarragona a la seva disposició les 24 hores del dia, 7 dies a la setmana, tots els dies de l’any.

 

 

 

Seu Electrònica

del Port de Tarragona
+ info