Imprimir aquesta pàgina
Imprimir

El Port de Tarragona es promociona a l’International Petroleum (IP) Week a Londres

El Port de Tarragona es promociona a l’International Petroleum (IP) Week a Londres
20 febrer
2017

Una delegació de l’equip comercial del Port de Tarragona participarà de l’International Petroleum (IP) Week que se celebra a Londres del 20 al 24 de febrer. En aquest esdeveniment de gran notorietat internacional, organitzat per l’Institut de l’Energia, es donen cita els principals actors de la industria energètica, i durant més de tres dies de conferències, taules rodones i seminaris es debatrà sobre el present i futur de la indústria petrolera i el gas. L’IP Week analitza a nivell global la situació del mercat en el sector del petroli i del gas, i es genera networking entre els participants.

El Port de Tarragona ja ha tancat reunions B2B (business to business) amb clients potencials, consultors i traders amb l’objectiu d’atreure noves inversions i donar a conèixer el Port de Tarragona com a plataforma logística al Mediterrani. A més, en l’IP Week es genera informació clau sobre les tendències del mercat que el Port analitza per a millorar els serveis que ofereix als seus clients.

En aquestes trobades B2B també es promocionarà el clúster ChemMed, així com els avantatges i serveis logístics que ofereix el Port de Tarragona en el moviment de productes químics i petroquímics. Tot amb l’objectiu d’afavorir els contactes amb les indústries químiques i amb les empreses pel transport de contenidors.

Un dels principals ports químics i petroquímics del Mediterrani

La instal·lació portuària ha tancat l’exercici 2016 amb un moviment de més de 20 milions de tones de productes químics i petroquímics, mantenint el lideratge al Mediterrani en aquest sector, que representa el 64% del total del moviment de tràfics.