Museu del Port de Tarragona

L'any 2000, l'Autoritat Portuària de Tarragona va posar en marxa una nova activitat cultural:EL MUSEU DEL PORT DE TARRAGONA
 
 
 
 
L'ús ciutadà i cultural en què el port havia especialitzat el Moll de Costa, avalava la ubicació d'aquest espai que, amb el temps ha anat recuperant i salvaguardant el patrimoni marítim i portuari de la nostra costa. Un antic magatzem de refugi va passar a acollir l'exposició permanent després d'habilitar-lo per a museu.

Presentem un recorregut per la història del port a través del temps, des que els romans hi desembarcaren fins a l'actualitat. La vida als molls, els tipus de pesca, les activitats esportives, les embarcacions i les mercaderies vinculades a la nostra mar també hi són representades.

L'any 2003 es va ampliar l'oferta museística amb la incorporació del far de la Banya, com a extensió del Museu, per tal de mostrar una col·lecció permanent d'objectes relacionats amb els senyals marítims.
 

Agraïm als visitants, professionals, donants,  la seva col.laboració al llarg dels anys. Entre tots s'ha fet possible que el Museu exposi, crei, ensenyi, doni a conèixer i, sobretot, preservi el patrimoni marítim i portuari de la nostra costa.  GRÀCIES !!!!

 
AIMPT5454   DSCN4297   la mar bressol de contes apodaca1 
 
NOTA INFORMATIVA:
 
El Museu de Fars romandrà tancat temporalment. Disculpeu les molèsties. 
 
memoria2015
 
 
Memòria 2015
 
NITS MUSEU

 
Les Nits del Museu
AIMPT5491
 
 
 
 
 
EL MAR BRESSOL DE CONTES, CONTES DES DEL BRESSOL
 
 
 
 
EL SERRALLO, UN LLOC DE CONTE
cicle contes  
 
                                                                                                                                       
 
 Informació i reserves:

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

977 259 400 ext 4422