Museu del Port de Tarragona

L'any 2000, l'Autoritat Portuària de Tarragona va posar en marxa una nova activitat cultural:EL MUSEU DEL PORT DE TARRAGONA
 
L'ús ciutadà i cultural en què el port havia especialitzat el Moll de Costa, avalava la ubicació d'aquest espai que, amb el temps ha anat recuperant i salvaguardant el patrimoni marítim i portuari de la nostra costa. Un antic magatzem de refugi va passar a acollir l'exposició permanent després d'habilitar-lo per a museu.

Presentem un recorregut per la història del port a través del temps, des que els romans hi desembarcaren fins a l'actualitat. La vida als molls, els tipus de pesca, les activitats esportives, les embarcacions i les mercaderies vinculades a la nostra mar també hi són representades.

Agraïm als visitants, professionals, donants,  la seva col.laboració al llarg dels anys. Entre tots s'ha fet possible que el Museu exposi, crei, ensenyi, doni a conèixer i, sobretot, preservi el patrimoni marítim i portuari de la nostra costa.  GRÀCIES !!!!

 
AIMPT5454   DSCN4297   la mar bressol de contes apodaca1 
 
 
 
AIMPT5491
CURS ESCOLAR 2016-2017
 
vitrinafebrer2017
 
 
COMPARTINT LA MAR AMB... ELS PESCADORS

   
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Informació i reserves:

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

977 259 400 ext 4422