• Inici
  • Autoritat Portuària
  • Perfil del contractant
D’acord amb la regla 36.3 de l’Ordre FOM 4003/2008, de 22 de juliol, per la que s’aproven les Normes i Regles Generals per a la contractació de Ports de l’Estat i de les Autoritats Portuàries, modificada per l’Ordre FOM 1698/2013 de 31 de juliol, i d’acord amb l’article 334 del RDL 3/2011, de 14 de novembre, pel que s’aprova el Text Refós de la Llei de Contractes del Sector Público, us facilitem l’enllaç d’accés al Perfil d’aquesta Autoritat Portuària en la “Plataforma de Contratación del Sector Público”.
 
Tot seguit us indiquem les licitacions que es troben en curs o finalitzades. Els corresponents anuncis els podeu obtenir en l’esmentada Plataforma mitjançant l’enllaç que hi trobareu.
 
Si feu la subscripció en el portal d'aquella Plataforma de les licitacions de les quals tingueu interès, rebreu un avís de la nova informació que es generi sobre l’expedient en concret. També podreu adreçar consultes referents a una licitació en l’aplicació que s’hi ofereix.
 
Amb caràcter simplement informatiu es relaciona de forma no exhaustiva la normativa aplicable en els procediments de contractació d’aquesta Autoritat Portuària, per la qual cosa és necessari comprovar la vigència i l’exactitud de les dades en les fonts administratives oficials que correspongui.
 
Per a qualsevol consulta podeu contactar directament amb:
Unitat operativa de Contractació i Compres
Telf. 977 259 400 (ext. 1334)
Fax 977 225 499
E-mail: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.