EL SAC DEL PORT DE TARRAGONA

pictogramaLa majoria de les empreses, ja siguin públiques o privades, concentren una part important dels seus esforços en atendre correctament els seus clients, usuaris i sectors socials més propers, mitjançant els seus Serveis d'Atenció al Client. Per atendre'ls millor, el Port de Tarragona va crear fa uns anys el seu Servei d'Atenció al Client (SAC) amb una clara vocació d'informar i donar respostes de forma integral a totes les qüestions relacionades amb el conjunt de la comunitat portuària, un ampli col•lectiu format per diversos actors: administracions, empreses concessionàries i/o autoritzades que operen al port, agents i personal que treballa en serveis portuàries (estiba, desestiba, remolc, amarratge, practicatge, feines auxiliars, etc.).Contactar amb el SAC

PROTECCIÓ DE DADES. COMUNICACIONS GENERALS I CURRíCULUMS

De conformitat amb el que disposa I'article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (en endavant LOPD) i I'article 18 del Reial decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s'aprova el Reglament de desenvolupament de la LOPD, el Port de Tarragona us informa que les dades personals subministrades seran objecte de tractament, en compliment de les seves funcions. En cas que es trameti informació curricular, les seves dades personals seran objecte de tractament durant un any per a possibles processos de selecció de personal. Si un cop passat aquest temps, el Port de Tarragona no s'ha posat en contacte amb Vostè, el seu currículum es donarà de baixa del fitxer de forma automàtica. D'altra banda, el Port de Tarragona, com a responsable del fitxer, reconeix a la interessada/t la possibilitat d'exercir gratuïtament els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, mitjançant una comunicació escrita adreçada a: Port de Tarragona, passeig de l'Escullera s/n, 43004 Tarragona, tot adjuntant una còpia del document que acrediti la seva identitat i indicant expressament el dret que desitja exercir. Si transcorreguts trenta dies des de la recepció d'aquesta comunicació, no ha manifestat el contrari, el Port de Tarragoan entendrà que autoritza el tractament de les seves dades en els termes exposats anteriorment.
office12 LA VOSTRA LÍNIA DIRECTA AMB EL PORT

 Si desitgeu comunicar-vos amb el SAC, també ho podeu fer mitjançant:

1331849779_phone_sound  Un correu electrònic a: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
1331849885_contact_email  Una trucada telefònica als números 901 116 658 i 977 259 462 (en horari d'oficina)
1331849821_to_do_list_cheked_1  Un document en suport paper que entra pel registre general
1331849816_group_edit  Una visita presencial a la seu de l’Autoritat Portuària de Tarragona SAC - Planta baixa -
      Passeig de l’Escullera s/n – 43004 Tarragona